Copy

18. April 2018: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Fullt hus på Digitalkonferansen 2018!


Digitalkonferansen er over for i år. Vi er strålende fornøyde og håper dere som deltok gikk hjem med masse nyttig informasjon. Kanskje til og med noen nye idéer til forretningsmuligheter? Temaene i år var basert på hva våre medlemmer, samarbeidspartnere og forbindelser i næringslivet ønsker å lære mer om- altså kunstig intelligens, Big Data og Internet of Things. 

Foredragsholderne i år var bl.a Torgeir Waterhouse fra IKT Norge, Catharina Nes fra Datatilsynet og Christian Bengtson fra The Weather Company. Vi fikk høre mange gode eksempler på hvordan kunstig intelligens kan hjelpe oss med små og store utfordringer i ulike bransjer, og hvordan Big Data brukes i ulike sammenhenger i dag. 

Les mer om dagen her.

 

Uttalelse fra deltaker

"Digitalkonferansen har de siste årene utviklet seg til en viktig begivenhet for oss lokalt gjennom gode og inspirerende innlegg.  Vi vet at mange selskap ønsker å fortelle om seg selv til kunder og partnere på Sørlandet.  

Høy deltakelsen gjør at vi får treffe og diskutere med folk man til vanlig ikke møter. Stor honnør til arrangement komiteen".
 
Børre Tharaldsen, deltaker på Digitalkonferansen.
 

Gry Moen fra Sparebanken Sør delte ut årets Innovasjonspris 


Vinner av årets Innovasjonspris ble Sykepleie Pluss. De fikk med seg 50 000 kr, samt heder og ære.

Sykepleie Pluss har gjennom en egenutviklet e-læringsplattform lykkes med å skape en pedagogisk løsning- primært for sykepleiestudenter. De har selv utviklet teknologi som gjør at innholdet studentene møter, tilpasses deres kunnskaps- og ferdighetsnivå, rett og slett kunstig intelligens i tilpasset undervisning. Disse dyktige gründerne har nå så vidt startet på arbeidet med å gjøre løsningen til en norsk eksportvare. Digin gratulerer og ønsker dem lykke til videre.
 

Mobiliseringsmøte for Norsk Helsekatapult

24. april inviterer klyngene Norwegian Smart Care Cluster og Norway Health Tech, i samarbeid med Digin til mobiliserings- og forankringsmøte for søknad til SIVAs katapultprogram.

Les mer og meld deg på her.

 

 

Gi oss gjerne din tilbakemelding


En viktig del i arbeidet med å arrangere konferanser er å lytte til feedback, forslag og kommentarer fra deltakerne, slik at vi kan forbedre oss. Deltok du på årets Digitalkonferanse? Svar gjerne på vår korte undersøkelse. Tidsbruk 2- 3 minutter. Vi setter veldig stor pris på din hjelp!
 
Facebook
LinkedIn
Website
2018 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp