Copy

27. januar 2021: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 95 medlemsbedrifter på Sørlandet.

I4Helse søker partnere til eHelse-prosjekt

Inger Holen, daglig leder i I4Helse

I4Helse, med Inger Holen i spissen, mobiliserer til Pilot Helse – en ny utlysning i Forskningsrådet. Nå er hun på jakt etter aktører som kan bidra inn i det spennende prosjektet! 

I4Helse er innovasjonsarenaen for samskaping av bærekraftige helseteknologiske løsninger, og er et samarbeid mellom Universitetet i Agder, kommuner, næringsliv og brukere om teknologi, innovasjon, helsefaglig forskning og praksis.
Les mer her

Nytt medlem i Digin: AppSens

AppSens er et norsk medisinsk teknologiselskap som utvikler trådløse medisinske sensorer og enheter for den mobile pasienten.

AppSens er en innovativ og fremadstormende bedrift som vi gleder oss over å ha med på laget som nytt medlem i Digin. Velkommen!

 

Aktuelle støtteordninger akkurat nå!

Trenger din bedrift en forsker til låns?

Med støtte fra Forskningsrådet kan din bedrift få tilgang til forskerkompetanse for å utforske ny teknologi eller nye forretningsmodeller. Dette er et lavterskeltilbud til alle private bedrifter i Agder, og ordningen passer for små og mellomstore bedrifter som har bruk for økt forskerkompetanse internt i bedriften i en periode. Les mer her.
Den nye kompensasjonsordningen for september 2020 - februar 2021 er åpnet!

Oversikt over hvem ordningen gjelder for, og viktige krav i søknadsskjemaet finner du her.

Nytt program skal koble
oppstartsbedrifter med offentlig sektor

Regjeringen lanserer nå programmet StartOff for å gjøre samarbeid mellom oppstartsbedrifter og offentlig sektor enklere.  
 
Gjennom StartOff skal offentlige virksomheter formulere utfordringer og behov som oppstartsmiljøer kan løse. Les mer her.

Tilbakeblikk på året som gikk

Pandemien satte sitt preg på verden og har skapt endringer i måten vi jobber, lever og omgås. For IKT-bransjen har det ikke vært utelukkende negativt. Les om opp og nedturene for Digin i 2020.

Facebook
LinkedIn
Website
2021 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp