Copy

15. juni 2018: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 85 medlemsbedrifter på Sørlandet.
Under Arendalsuka i august-måned skal E-helsealliansen arrangere 2 konferanser innen eHelse/velferdsteknologi den 14 og 15 august. Her kommer det mange topp foredragsholdere fra blant annet Datatilsynet, Helsesektoren, Teknologibedrifter, forskningsinstitusjoner, Folkehelseinstituttet, Direktoratet for e-Helse. Det vil også være en debatt på hver av konferansene.

Vi fokuserer på : 
Har vi tillitt til kunstig intelligens i en helsesammenheng?
Pasientens helsetjenester – mine og dine data

E-helsealliansen består blant annet av Aust-Agder fylkeskommune, Sørlandet Sykehus, UIA, Egde Consulting og Digin.

Tidspunkt for program er tirsdag 14. august kl 13.30- 17.30 og onsdag 15. august kl. 08.30- 12.30. Les mer om temaer her.

Dato klar for sikkerhetskonferansen 2018


Årets Sikkerhetskonferanse går av stabelen tirsdag 16. oktober - sett av datoen allerede nå! Produkter og tjenester innenfor sikkerhetsløsninger har det siste året økt kraftig, og bedriftene på Sørlandet rekrutterer stadig flere med kompetanse innenfor IT-sikkerhet. Et trygt digitalt samfunn innebærer at vi må drive forebyggende arbeid mot digitale hendelser som truer sentrale samfunnsfunksjoner, og sensitiv data.

Med Sikkerhetskonferansen ønsker Digin å være med å øke kompetansen innen IT-sikkerhet. 

Følg med på våre nyhetsbrev. Mer informasjon og påmelding kommer.

Skagerrak Business Summit- unik mulighet til å presentere seg for det danske markedet


Skagerrak Business Summit er en årlig konferanse som har som formål å skape nye forretningsmuligheter på tvers av Skagerak. 

Vi er på jakt etter to regionale selskaper som ønsker å etablere seg i det danske markedet. Vi plukker ut to aktører som får anledning til å presentere seg og sitt produkt under Skagerrak Business Summit 22. november 2018 i Skagen. Dette er en stor mulighet for å få en fot innenfor et større marked og skape nye samarbeidspartnere.
 
Send en epost til otto@digin.no hvis du ønsker å kvalifisere deg til en presentasjon under konferansen.

Digin sin samarbeidspartner i Danmark, Business Aalborg, søker norsk spesialist i SEO, hjemmesider og sosiale medier


Vi har blitt kontaktet av Belinda Brix Bertelsen fra Business Aalborg som ønsker hjelp til optimalisering av hjemmeside, SEO og sosiale medier for en dansk turistvirksomhet. De er på jakt etter en norsk konsulent/ firma som er eksperter på det norske markedet innenfor dette.

Send en epost til Belinda hvis du er interessert:
Belinda Brix Bertelsen
Projektleder
M 2520 0956
bber@aalborg.dk
 
BusinessAalborg
Aalborg Kommune
Borgmesterens Forvaltning
Boulevarden 13, 9000 Aalborg
Facebook
LinkedIn
Website
2018 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp