Copy

10. juni 2020: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 95 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Digitalkonferansen 2020?

Digin ser på muligheten for å arrangere Digitalkonferansen i slutten av oktober 2020. Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet sine anbefalinger vil bli tatt høyde for i planleggingen, og sammen med Caledonien Hotel skal vi sørge for gode avstands- og hygienetiltak. Det vil også være redusert antall billetter i forhold til tidligere.

Vi ønsker derfor å gjennomføre en kort undersøkelse for å kartlegge interessen for deltakelse på konferansen, og hadde satt stor pris på om du vil svare på to spørsmål her. Undersøkelsen er anonym, og tar under 1 minutt å gjennomføre. 

Digitalkonferansen skulle egentlig gjennomføres i mars, men ble utsatt på grunn av Covid-19. Det er ønskelig å videreføre det spennende programmet til neste Digitalkonferanse.

How to Pitch your Business & Ideas in a Virtual World?

Digin INK arrangerer et online webinar 18. juni, kl. 14.00-15.30! Her vil Rick Salmon lære deg triksene å pitche dine idéer og din bedrift i en virtuell verden. Arrangementet er gratis!

Rick Salmon har lang erfaring som entreprenør med forretningsutvikling med gründere i Norge. I webinaret vil han blant annet ta for seg praktiske tips for gode virtuelle pitches og møter, og hvordan engasjere, bygge tillit og gå til handling. Dette vil du ikke gå glipp av - meld deg på her!

Velkommen til digitalt frokostseminar

I samarbeid med Cognizant, arrangerer Digin et digitalt frokostseminar 25. juni kl. 08.30-09.30, med temaet IoT plattformer og integrasjoner.

Agenda

  • Velkommen/Digin-status 
  • Kort intro til Cognizant
  • Intro til PTC Thingworx – ledende industriell IoT plattform, PTC
  • Intro til Sesam, cloud basert norsk integrasjonshub, Sesam.io
Meld deg på her
NB! Vi forbeholder oss retten til å utsette seminaret dersom det er under 10 deltakere.

Forskningsrådet arrangerer digitalt prosjektverksted

Forskningsrådets populære prosjektverksteder gjennomføres nå som et heldigitalt arrangement 19. juni. Målgruppen er bedrifter og forskere som samarbeider med næringslivet i innovasjonsprosjekter. 

Her vil du få veiledning og verktøy som hjelper deg i prosessen med å strukturere prosjektet, og tips til hva som bør vektlegges i en eventuell søknad om finansiering fra Forskningsrådet. Gjennom eksempler lærer du hvordan du får frem hvilke sentrale oppgaver prosjektet skal løse og hvordan du kan planlegge arbeidet.

Arrangementet består av to deler:
  • DEL 1, kl. 09:00-11:30
    Gjennomgang av verktøyene prosjektkanvas og veiledning til prosjektstruktur, med dialog og refleksjonsoppgaver.
  • DEL 2, kl. 12:00-15:00
    Individuelle samtaler med Forskningsrådets fagrådgivere, for de som avtaler tid for dette i forkant av arrangementet. Du vil få en egen lenke til innkalling via Teams for dette møtet noen dager før arrangementet.
Les mer og meld deg på!

Tilbud om nettbasert kompetanseheving for permitterte og arbeidssøkende

Universitetet i Agder (UIA) vil i perioden fra juni til og med august kunne tilby 11 ulike utdanningstilbud, og ca. 500 studieplasser på de ulike kursene. De første tilbudene starter undervisning allerede 15. juni. Regjeringens ønske er at personer som står uten arbeid, kan bruke denne tiden til å ruste seg bedre for arbeidslivet etter at koronakrisen er over. 

Tilbudene dekker fagområder som digitalisering, bærekraft, HR, design thinking, økonomi, strategi og musikk. Mer informasjon om de enkelte tilbud finner dere på www.uia.no/covid19/kompetanse.

Alle kursene er nettbaserte og det er ingen studieavgift, bortsett fra lovpålagt semesteravgift som alle studenter må betale. Det er ikke semesteravgift for etterutdanningskursene.

PS: korte påmeldingsfrister og begrenset antall plasser. Opptaket er løpende og førstemann til mølla-prinsippet gjelder.
Facebook
LinkedIn
Website
2020 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp