Copy

14. januar 2020: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 95 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Under Digitallkonferansen 26. mars blir det fullt fokus på bruk av teknologi til omstilling og bærekraft. Dette er noe vi skal ta for oss:

  • Key Note Speaker Thomas Anglero fra IBM Norge, vil ta for seg innovasjonsprosesser og hvordan lykkes med dette.
  • Hvordan bruke ny teknologi for å nå målene? Patrick Waldemar, Vice President i Telenor, skal belyse hva det nye 5G nettet vil bety i denne sammenhengen.
  • Datamengden øker betydelig - hvordan lagre dette miljøvennlig? Peder Nærbø, som er gründer og styreleder i Bulk Infrastructure vil svare på dette.
  • Eksempler på smarte løsninger med ny teknologi skal Rune Hogga, leder i Agder Energi Fleksibilitet fortelle mer om under årets konferanse.
  • Hvem investerer i miljøvennlige løsninger, og hva skal til for at de gjør det? Siri Kalvig, adm. dir. i Nysnø, vil kaste lys over hvordan de som investeringsselskap gir grobunn for ny, klimavennlig virksomhet og teknologiutvikling.
  • Hvordan bygger vi kompetanse via Universiteter på dette området? Gøril Hannås er viserektor for samfunnskontakt og nyskaping på Universitetet i Agder. På konferansen vil hun snakke om hvordan UiA bidrar aktivt med forskning, utdanning og innovasjon for å løse samfunnets digitaliseringsutfordringer m.m.
  • Utdeling av Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris til en vinner som har tatt i bruk ny teknologi på en smart og lønnsom måte.
Les mer og meld deg på!
Du kan fortsatt sikre deg Early-Bird billett til 30% avslag!

Hvem blir årets verdige vinner?

Jakten på kandidater til Sparebanken Sør og Digin sin årlige Innovasjonspris er i gang! Sparebanken Sør og Digin deler ut sin årlige Innovasjonspris under Digitalkonferansen 26. mars på Caledonien Hotel. Vinneren får 50.000 kr, samt heder og ære. 

Prosessen med å finne en verdig vinner er i gang, og hvem som helst kan nominere en kandidat de mener fortjener å vinne Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris 2020, derfor oppfordrer vi DEG å nominere din(e) kandidat(er) til årets pris! Husk at du kan nominere både deg selv og andre.
Les mer og nominer her

Årsmøte på Klubben 12. februar

Tid: Onsdag 12. Februar 2020 kl. 16.30
Sted: Klubben Selskapslokaler, Vestre Strandgt 8, Kristiansand

Styret i Digin kaller inn sine medlemmer til årsmøte med middag i forkant. Vi håper å se deg på Klubben selskapslokaler, onsdag 12. februar. Årsmøtet er Digin sin øverste myndighet, hvor hvert medlem har én stemme på Årsmøte. Hvert medlem kan møte med sin primære kontaktperson eller gjennom en fullmektig.

Etter selve årsmøtet blir det et spennende foredrag av Direktør for samfunn og Innovasjon i Kristiansand kommune, Wenche P Dehli. Hun er blant annet ansvarlig i Kristiansand kommune for innovasjon, innovative anskaffelser og mye av kontakten inn mot næringslivet.

Det finnes tre alternativer man kan melde seg på:
(Alternativ velges i påmeldingsskjemaet)

  • Årsmøte + foredrag
  • Kun årsmøte
  • Kun foredrag
Se agenda og meld deg på her

Digin trenger din tilbakemelding!

Onsdag 8. januar sendte Moment Analyse på vegne av Digin, en kort markedsundersøkelse. Ditt svar er viktig for oss, og vi håper du vil sette av noen minutter til å gi oss dine ærlige tilbakemeldinger.

Har du ikke mottatt undersøkelsen? Kontakt Christian Dversnes i Moment Analyse på christian@momentanalyse.no.
Facebook
LinkedIn
Website
2020 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp