Copy

30. januar 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Workshop med Innovasjon Norge - del 2 

Digin inviterer representanter fra noen av medlemsbedriftene til Workshop der fokuset er Arena-prosjekt i Innovasjon Norge sitt klyngeprogram i 2019.

Første del av workshop med Innovasjon Norge holdt vi 25. januar og hadde gode, formålstjenelige diskusjoner der resultatene blir viktig for arena-søknaden til klyngeprogrammet. Les mer om dagen her.

  • Sted: CoWorx Kristiansand
  • Dato: 14. februar 2019
  • Tidspunkt: Kl. 09.30 - 15.30
Dersom du har lyst til å delta, kontakt Otto Isaksen: otto@digin.no

Har du meldt deg på årsmøte i Digin?

 
Styret i Digin kaller inn sine medlemmer til årsmøte og håper på å se deg på Klubben selskapslokaler onsdag 6. ferbuar. Årsmøtet er Digin sin øverste myndighet og hvert selskap har én stemme. Etter selve årsmøtet blir det et spennende foredrag med Tor Åge Fjukstad som vil presentere I4H. Se mer info om Årsmøte og meld deg på her.
 
Ja, jeg vil melde meg på Årsmøte til Digin!

Vi minner om muligheten til å nominere kandidater til Sparebanken Sør
og Digin sin Innovasjonspris


Prosessen med å finne en verdig vinner er i gang, og hvem som helst kan nominere en kandidat de mener fortjener å vinne. Vinneren av Innovasjonsprisen 2019 kåres på Digitalkonferansen og vinner 50.000 kr, samt heder og ære. Vi oppfordrer DEG til å nominere kandidater til årets pris. 
Nominer din kandidat her!

Seminar i offentlige anskaffelser


Nasjonalt Program for leverandørutvikling, sammen med Kristiansand kommune, Norwegian Smart Care Cluster, Digin og NHO Agder inviterer til startprogram for innkjøper og leverandør. Bli inspirert og få kunnskap om å ta i bruk innovative anskaffelser. Program med påmeldingsinfo finner du her.

Early bird billetter til Digitalkonferansen 2019


Fristen for å sikre seg billetter med 30% rabatt til årets Digitalkonferanse går ut fredag 1. februar. Derfor bør du være rask og melde deg på nå!

Årets tema: Erfaringer med å få til kunstig intelligens i praksis.
Se foredragsholderne og program her.
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp