Copy

30. april 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Digin satser på samarbeid med IBM;
Call for Code


Digin og IBM holdt workshop forrige uke der vi så på mulighetene teknologien gir til å bedre beredskap, krisehåndtering og samfunnssikkerhet. Dette er områder som Digin satser på i sin søknad til Innovasjon Norge sitt Arena-program. Deltakerne på workshop´en var aktivert i hands-on bruk av IBM Cloud og sentrale tjenester for å håndtere data og analyse.

Denne satsingen Digin har sammen med medlemsbedriftene og IBM har som mål å skape nye løsninger innen beredskap, krisehåndtering og samfunnssikkerhet basert på bruk av Kunstig Intelligens. Digin ønsker å koble seg opp mot IBM sin store internasjonale satsing, Call for Code. Se video her.

 

Fremtidens teknologiske helter?


Digin heier på initiativtakerne bak Minimakers, som i hovedsak er gründeren Robert Kristiansen som også står bak satsingen til Digin-medlem Bilagos. Minimakers arrangerer kurs for barn i Kristiansand. De tilbyr kurs og aktiviteter innen "digital kreativitet" for barn og unge, med fokus på læring gjennom lek, utforskning og kreativitet. Koding, ny teknologi og tradisjonelt håndverk skal sammen være grunnlaget for skaping. 
Les mer og se kurstilbudene

UIA søker bedrifter til prosjektsamarbeid 

  • Høsten 2019 kan studenter på vårt bachelorprogram i IT – og informasjonssystemer velge emnet "Praksisprosjekt".
  • Gjennom å arbeide i lengre tid med en konkret oppgave i en organisasjon, skal studenten få innblikk i praktisk problemløsning i en jobbsituasjon.
  • Aktuelle prosjekter er gjerne knyttet til innovasjon med IKT, systemutvikling eller anskaffelse, drift og vedlikehold av ulike typer IT- og informasjonssystemer.
Les mer om prosjektsamarbeidet her

Meld deg på Agder Energi-konferansen 2019!


Digin-medlemmer får 10% rabatt på billettprisen på Agder Energi-konferansen 2019! Bruk koden: energi2019 ved bestilling.

Konferansen arrangeres 8. og 9. mai på Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand. Agder Energi er Digin-medlem og samarbeider med Digin på flere prosjekter som blant annet Electric Region Agder, og er involvert i prosessen med å søke Arena status hos Innovasjon Norge.

Les mer og meld deg på: https://agderenergikonferansen.no/bestill/
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp