Copy

3. desember 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Vi har aldri vært mer digitale - så hvordan tilpasser vi oss?
Hvordan løser vi den enorme datatrafikken som er knyttet til internett?


Vi er godt i gang med planleggingen av Digitalkonferansen som arrangeres 26. mars 2020 på Caledonien Hotel. Under konferansen skal vi se på innovasjon og trender, og hvilke muligheter det nye 5G nettet vil gi. Vi skal også høre fra selskaper som investerer i ny teknologi for å løse utfordringer innen klima og miljø, og hvordan AI brukes på tvers av bransjer. Vi har nå åpnet påmeldingen, og her kan du sikre deg Early Bird billetter til 30% avslag! 

Vi gjentar suksessen fra konferansen i 2019 med mingling, mat og drikke i Skybaren etter konferansen. Dette er inkludert i billettprisen og her kan du finne mange nye forretningspartnere!

Noen av foredragsholderne

Eirik Norman Hansen

Konferansier og foredragsholder, Ekspert på digitalisering og teknologi


Eirik stiller som konferansier, og er en ekte og oppriktig teknologioptimist. Som konferansier på Digitalkonferansen vil han binde sammen konferansen med sin kunnskap og erfaring som både foredragsholder og konferansier, på en meget god og spennende måte. Eirik er utrolig dyktig til å inspirere og engasjere publikum, og i 2018 ble han kåret "Årets taler" blant nesten 600 foredragsholdere på Talerlisten. Han har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler, og har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring.

Thomas Anglero

Nordic Director of Innovation, IBM Norge


Thomas F. Anglero er en spennende foredragsholder, som har et utrolig talent for å forklare komplekse teknologier på en enkel og lettfattelig måte for alle målgrupper. Han er en ekspert på kunstig intelligens og innovasjon, og er key note speaker under Digitalkonferansen med sitt foredrag "Innovasjon og trender".

Siri Kalvig

Administrerende direktør, Nysnø


Siri M. Kalvig er meteorolog og har en doktorgrad innenfor offshore vind teknologi. Hun har startet flere bedrifter og jobbet aktivt med finans og oppstartselskaper innen miljøteknologi. Nysnø investerer i selskaper som løser klimautfordringer på en smart og lønnsom måte, som gir grobunn for ny, klimavennlig virksomhet og teknologiutvikling.

Navreet Kaur

Analysesjef og prosjektleder, First House


Navreet Kaur er prosjektleder og analysesjef med ansvar for First House sin digitale satsning, Hastings. Kunstig intelligens (AI) brukes til å analysere enkeltsaker, omdømme, omtale, merkevare, m.m. First House benytter kognitiv Watson-teknologi for å sikre kundene tilgang til dypere innsikt og høyere produktivitet. Navreet jobber med å videreutvikle Hastings og teknologien bak, og vil gjennom sitt foredrag gi oss innblikk i: "Digital rådgiver med First House-kompetanse: Dypere innsikt for høyere kundeverdi".

Patrick Waldemar

Vice President, Head of Technology i Telenor Research, Telenor ASA


Det hyper-tilkoblede samfunnet med revolusjonerende teknologi på 5G er snart en realitet. Det betyr et enormt antall ting koblet til nettet, høye hastigheter, minimale forsinkelser, økt pålitelighet og helt nye muligheter for bruk av nettet. Patrick Waldemar er vice president i Telenor og leder av Telenor Research, og skal gi oss et spennende innblikk med sitt spennende foredrag: "Hvilke muligheter vil det nye 5G nettet gi oss?"
Se mer om foredragsholderene og påmelding her
Flere foredragsholdere kommer, og programmet er fortsatt under utvikling. Vi gleder oss til en begivenhetsrik og spennende konferanse. Følg med!

Semine i vinden!


Digin-medlem Semine AS, er i vinden om dagen. Blant over 3000 nominasjoner, gikk Semine helt til topps og vant den norske "People's Choice Startup". Nå er de på vei mot Norden og Global startup Awards, og du kan stemme på SEMINE direkte her.

Siden 2015 har selskapet utviklet regnskapsroboten SEMINE — en revolusjonerende AI-plattform for regnskap og analyse som tar i bruk kunstig intelligens, robotikk og maskinlæring på en helt ny måte. SEMINE gjør at bedriften reduserer kostnadene drastisk, øker konkurransekraften og frigir tid, slik at regnskapstall blir strukturert, standardisert og rapportert i sanntid.

De har nå inngått en samarbeidsavtale med Direktoratet for økonomistyring, som årlig håndterer 1,2 millioner fakturaer for 120 virksomheter i staten. I løpet av ett knapt år har selskapet opparbeidet seg en base på 50 kunder, ansatt 74 medarbeidere og sikret seg kontrakter for flere titalls millioner.

Vi gratulerer Semine og ønsker dem lykke til i Global startup Awards!
Stem på Semine her

Skagerrak Business Summit 2019

Digin var medarrangør og tilstede da dansk og norsk næringsliv var samlet under Skagerrak Business Summit som ble arrangert 12. november på Caledonien. Her var det over 120 danske og norske forretningsfolk representert for å få bransjespesifikk kunnskap og muligheter for å skape forretningsrelasjoner.

Mange nye businesskontakter ble dannet under matchmakingen, en effektiv sesjon for å utvide nettverk, møte potensielle partnere eller kunder, og diskutere nye ideer. Her er et utdrag av evalueringen:

  • 92% fikk 2 eller flere mulige samarbeidspartnere
  • 76% fikk 1 eller flere potensielle kundekontakter
  • 62% fikk vekslet mer enn 6 visittkort
  • 94% fikk stor verdi ut av å delta på festmiddagen arrangert på Klubben
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp