Copy

26. september 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.
Foto: Kjartan Bjelland

Ekstremvær skaper flom, ras og tørke


Dette kommer vi til å oppleve flere ganger på sørlandet. Hvordan kan vi utvikle og bruke teknologi / kunstig Intelligens til å forbedre beredskapen og krisehåndteringen av slike situasjoner? Dette setter vi fokus på under årets Sikkerhetskonferanse 16. oktober med dyktige foredragsholdere som belyser temaet og deler sine erfaringer.
 
Meld deg på årets Sikkerhetskonferanse her

Sikkerhetskonferansen og Ole Tom Seierstad

Ole Tom er National Security Officer i Microsoft, hvor han har vært siden 1990 i ulike roller. De siste årene har han fokusert på sikkerhet og problemstillinger rundt dette. Ole Tom sitt foredrag handler om hvordan bruk av sky og kunstig intelligens kan sikre hverdagen i et stadig større trusselbilde.

Microsoft bruker AI for å beskytte sine kunder, og løsningen øker både sikkerheten og forutsigbarheten. Ole Tom skal ta for seg internasjonale eksempler, både innen IOT, Azure IOT hub, Azure Sphere og sikkerhet på endepunkt (sensor/egde). 

16. oktober nærmer seg med stormskritt, har du husket å melde deg på? Les mer om årets Sikkerhetskonferanse og meld deg på her.

Få Early bird-billetter igjen til Sikkerhetskonferansen!


Gå ikke glipp av billett til redusert pris på årets Sikkerhetskonferanse. Nå er det få billetter igjen til 30 % rabatt! Les mer her om de aktuelle temaer skal vi ta for oss under årets Sikkerhetskonferanse. 

Vi legger lista høyt når Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde og andre høyaktuelle foredragsholdere kommer på Sikkerhetskonferansen! Spis lunsj med Ingvil og flere av dem, og hils på næringslivfolk fra flere bransjer på Sørlandet.

Møt andre interessante personer fra blant annet Brandsdal Group, Evry, Bane NOR, UIA, Hennig-Olsen is, Byggma, Kruse Smith, Kristiansand Kommune + en rekke andre potesielle samarbeidspartnere / kunder.

Sponsorer av konferansen er DNB, Atea, Egde Consulting og Webstep og det vil være representanter fra disse bedriftene tilstede under konferansen.

Bestill early bird-billetter her!

Banebrytende kunnskap og forretningsmuligheter på tvers av Skagerrak


Skagerrak Business Summit 2019 arrangeres i år i Kristiansand 12. november. På konferansen kommer det en rekke næringslivsfolk fra Danmark. Her blir det store muligheter for å opprette nye kontakter / forretningsforbindelser.
Det blir også et eget opplegg for speeddating på konferansen. Konferansen avholdes på Radisson Blu Caledonien Hotel og avsluttes med middag kl 17.30 på Klubben. Temaet i år er "Bæredyktighet og kunstig intelligens" og vi vil få kunnskap om konkrete, innovative prosjekter innen de to faglige sektorene: det maritime og bygg.

Les mer og se program her.
Meld deg på konferansen her.

Høydepunkter fra Study Jam workshop med Google Cloud


Digin stod for arrangementet der Vaibhav Bhutoria, som er organisator av Google Developer Group Sørlandet, var vertskap. Dette var det tydelig stor interesse for, med 34 påmeldte. Deltakerne lærte å bruke viktige Google verktøy - og fikk introduksjon til Google Cloud-funksjoner.

Vaibhav var fornøyd med engasjementet og flere av deltakerne ønsket å jobbe videre med oppgaver som tilbys i etterkant av workshop´en.
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp