Copy

16. januar 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 85 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Påmelding til Digitalkonferansen 2019
har startet!

Tirsdag 26. mars arrangeres Digitalkonferansen for 5. år på rad - og i den anledningen trår vi til med et spennende program!

  • Kom og hør vår Key Note Speaker Adm. Dir. Rune Paulseth fra Facebook Norge 
  • Toppfolk fra blant annet IBM, Microsoft, Telenor, samt en rekke andre topp foredragsholdere. 
  • Årets foredragsholdere vil fokusere på hemmeligheten med å få til kunstig intelligens i praksis.

Programmet er klart og vi har nå åpnet for påmelding- skaff deg early-bird billetter nå til 30 % rabatt. Dette blir tidenes Digitalkonferanse!

Se alle foredragsholdere, program og påmelding her.

Ja, jeg vil melde meg på Digitalkonferansen!

Hvem bør vinne årets Innovasjonspris?

 
Nyskaping ved bruk av teknologi skjer også her på Sørlandet, og Digin og Sparebanken Sør setter fokus på dette gjennom den årlige Innovasjonsprisen.

Prosessen med å finne en verdig vinner er i gang, og hvem som helst kan nominere en kandidat de mener fortjener å vinne. Vinneren av Innovasjonsprisen 2019 kåres på Digitalkonferansen og vinner 50.000 kr, samt heder og ære. Vi oppfordrer DEG til å nominere kandidater til årets pris. 
 
Nominer din kandidat her!

Vi inviterer til Årsmøte

 
Styret i Digin kaller inn sine medlemmer til årsmøte og håper på å se deg på Klubben selskapslokaler onsdag 6. ferbuar. Årsmøtet er Digin sin øverste myndighet og hvert selskap har én stemme. Etter selve årsmøtet blir det et spennende foredrag med Tor Åge Fjukstad som vil presentere I4H. Se mer info om Årsmøte her.
 
Ja, jeg vil melde meg på Årsmøte til Digin!

Invitasjon til Grand Opening av House of Cair


House of CAIR er en utvidelse av suksessen Centre for Artificial Intelligence Research (CAIR) ved UiA, som danner en internasjonal AI-hub der de dyktigste AI-forskerne fra hele verden møtes. Torsdag 7. februar inviterer de til å feire satsningen. På åpningen vil det bli presentert en rekke populærvitenskapelige smakebiter på hva kunstig intelligens kan tilby oss nå og i fremtiden. Meld deg på for å få et unikt innblikk i den nyeste og ferskeste AI-forskningen direkte fra de som skaper morgendagens virkelighet. 
 
Meld deg på feiringen her
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp