Copy

25. oktober 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Skagerrak Business Summit 2019


Bli med på Skagerrak Business Summit 2019 12. november på Hotel Caledonien.

Som IT-bedrift har du en unik mulighet å komme i kontakt med bygge -og maritim næring for å få ny business. Det er stort fokus i disse bransjene for å ta i bruk ny teknologi. Bli med når vi samler norske og danske næringslivsfolk i Kristiansand for å få ny bransjespesifikk kunnskap, og for å skape forretningsrelasjoner på tvers av Skagerrak.

✅ Stor mulighet for å etablere nye forretningsforbindelser
✅ Allerede over 40 påmeldte fra Danmark
✅ Eget opplegg for matchmaking
✅ 3-retters middag på Klubben etter konferansen er inkl. i billettprisen

Les mer og meld deg på her

Sikkerhetskonferansen 2019


Årets Sikkerhetskonferanse ble arrangert 16. oktober på Caledonien og stilte svært viktige spørsmål innenfor samfunnsikkerhet og digitalisering.
Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde startet konferansen, og foredragsholderne varierte fra statsråd, til internasjonale selskaper til gründerselskaper. Dette beviste at både store konsern til "den vanlige mannen i gata" blir preget av dagens teknologi, sikkerhet og trusler.

Chris Dale fra Netsecurity er en energisk bergenser som hacket seg selv på scenen, og ga oss innblikk i en hackers lønnsomhet. I følge undersøkelsen som ble sendt ut til årets deltakere ble Chris rangert som den beste foredragsholderen - gratulerer så mye!

Undersøkelsen viser også at hele 67% av årets deltakere fikk etablert nye forretningsforbindelser på arrangementet. Les mer om årets konferanse her.

Bli med på feiringen!


I forbindelse med Sørveiv Tech som arrangeres i slutten av måneden, vil det i tillegg være et eget arrangement for å bemerke at for første gang i Norges historie får vi en fiberkabel direkte til USA. Dette vil feires under Havfrue Landing Party, onsdag 30.oktober på Kick Scene i regi av blant annet Digin-medlem Bulk Infrastructure. Arrangementet er gratis.
  • Sted: Kristiansand Kick Scene
  • Dato: 30.oktober
  • Tidspunkt: Kl 19.00 - 21.00
Meld deg på her

Årets julekalender av Start UiA


Start UiA har tatt kontakt med Digin i forbindelse med at de skal arrangere en julekalender i desember for studentene på Universitetet. Dette er en mulighet for lokale bedrifter til å synliggjøre seg for studentene og bidra til en hyggeligere eksamensperiode. Sponsorer vil få synlighet i form av markedsføring på Facebook, postere og plakater. I tillegg til det tilrettelegges en "dagens quiz" til å omhandle din bedrift. 

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med med Start UiA her.
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp