Copy

05. oktober 2020: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 95 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Vil du synliggjøre din virksomhet
og oppdage nye talenter?

Da må du bli med på Refresh IT - et kick-off for oppgavesamarbeid mellom studenter ved Institutt for informasjonssystemer ved Universitetet i Agder og arbeidslivet. Vær kjapp! Det er knapt med plasser til Digin-medlemmer, så her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Refresh IT ble første gang arrangert høsten 2016 og har blitt en kjempesuksess. Samarbeidet har resultert i mange gode prosjekter gjennomført av dyktige, og ikke minst, nytenkende studenter.

Her åpnes det opp for at virksomheter får mulighet til å pitche aktuelle prosjekter/tema/retning for bacheloroppgaven, og hvorfor studentene bør velge deres oppgaveforslag. Bacheloroppgavene skrives på våren 2021.

Se her for mer informasjon og påmelding

Digin søker daglig leder - frist 7. oktober!

Digin er den ledende IKT-klyngen på Sørlandet med over 90 medlemsbedrifter, og søker daglig leder. 

Er du en person som er på jakt etter nye utfordringer og som kan løfte, samle og dele innenfor det potensialet som denne regionen har, da bør du ta en titt på stillingen og søk allerede i dag!

Hvem blir årets verdige vinner?

Det er sjette året på rad Sparebanken Sør og Digin deler ut innovasjonsprisen.

Hvem som vinner prisen, heder og ære og premien på 50 000 kroner avsløres under Digitalkonferansen 21. oktober. I år har det vært rekordmange nominerte kandidater, og juryen endte derfor opp med å velge ut fire finalister. Vi gledes oss til prosessen videre!

Se hvem finalistene er!

Webinar 14. oktober:

Enkel og intuitiv timeregistrering gir bedre kontroll

Unit4 T&E inviterer til webinar hvor dere får høre hvordan riktig timeregistrering har gitt VIS (Vestlandet Innovasjonsselskap) bedre kontroll og lønnsomhet i sine prosjekter.

Øistein Nordhagen fra Unit4 T&E vil gi eksempler på hvordan timeregistrering kan bidra til bedre kontroll både på timer og fakturering, og passer for bedrifter som lever av timer og prosjekter hvor det er helt essensielt å ha oversikt på timebruk for å få kostnadskontroll, eller for å få timene raskt og riktig fra registrering til fakturering. 


Les mer her, og meld deg på!

Webinar 27. oktober:

Bli kjent med Microsoft Teams

Å jobbe digitalt har blitt den nye normalen, og mens noen allerede er godt vant med denne måten å jobbe på, er det for andre en stor omstilling. Nye verktøy må tas i bruk raskt og kanskje med lite opplæring.

I den forbindelse ønsker TietoEVRY, i samarbeid med Digin, å tilby et webinar for å få en innføring i arbeidsverktøyet Microsoft Teams 27. oktober klokken 10:00. Forventet varighet er mellom 30-45 minutter.
 
I dette webinaret vil vi gi deg en innføring i hva Teams er og hvordan du kommer raskt i gang med å bruke det. Her vil vi gi deg en overordnet innføring i hovedfunksjoner, og vi vil også snakke litt om noen rykende ferske nyheter.
Les mer og meld deg på!

Gå ikke glipp av Digitalkonferansen 2020

På årets virtuelle utgave av Digialkonferansen holder Morten Goodwin foredrag om "Myten om maskinen". Morten Goodwin underviser til daglig om kunstig intelligens for bachelor-, master- og Ph.D-studenter og innehar vervet som nestleder for Centre for Artificial Intelligence Research.

Enorme fremskritt skjer innen forskningen, og den praktiske nytten av kunstig intelligens er så kraftig at selv komplekse oppgaver automatiseres. Vi er midt i en automatiseringsrevolusjon skapt av kunstig intelligens som kommer til å effektivisere alt fra offentlig sektor til medisin. Å lykkes i en digital hverdag i rask endring er utfordrende, noe Morten Goodwin vil ta for seg under konferansen.

Vi gleder oss til en oppsiktsvekkende dag med interessante innlegg fra våre foredragsholdere, og ikke minst en av årets mest spennende debatt om kunstig intelligens!

Se hele programmet her, og meld deg på!
Facebook
LinkedIn
Website
2020 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp