Copy

10. august 2018: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 85 medlemsbedrifter på Sørlandet.
photo: Hanne Arrestad, Arendalsuka

Tirsdag 14.august

Digin er medarrangør på innslaget "HAR VI TILLIT TIL KUNSTIG INTELLIGENS I EN HELSESAMMENHENG?" sammen med e-Helsealliansen,Sørlandets Sykehus HF, Senter for e-helse/ UIA, Aust Agder Fylkeskommune og Egde Consulting tirsdag 14.08 kl. 13.30-17.40. Det blir foredragsholdere fra blant annet Helsesektoren, Teknologibedrifter, forskningsinstitusjoner, Univeritetet i Agder. Det vil også være en debatt på konferansen.

Se hele programmet her.
Se Facebook-arrangement og trykk "Skal" her.
photo: Mona Hauglid, Arendalsuka

Onsdag 15.august

Digin er medarrangør på innslaget "PASIENTENS HELSETJENESTER - MINE OG DINE HELSEDATA?" sammen med e-Helsealliansen,Sørlandets Sykehus HF, Senter for e-helse/ UIA, Aust Agder Fylkeskommune og Egde Consulting onsdag 15.08 kl. 08.30 -13.30. Det blir foredragsholdere fra blant annet Datatilsynet, Teknologibedrifter, forskningsinstitusjoner, IKT Norge, Folkehelseinstituttet, Direktoratet for e-Helse. Det vil også være en debatt på konferansen.

Se hele programmet her.
Se Facebook- arrangement og trykk "Skal" her.

Workshop utsatt


Sammen med Egde Consulting og Sørlandets Europakontor skal vi arrangere en workshop. Vi har tidligere har gått ut med dato for dette, men denne datoen er nå utsatt pga tilgjengelighet på foredragsholdere. Workshopen blir arrangert i oktober, endelig dato blir klar i begynnelsen av september.

Målsetningen med worshopen er å samle smb-bedrifter som jobber med/ eller er interessert i IoT, Big Data og AI. Her oppmuntrer vi til samarbeid.
 
Det finnes en del offentlige støttemidler som kan tildeles hvis noen bedrifter går sammen om prosjekter. Vi ønsker i løpet av workshoppen å få startet prosessen med samarbeid mellom firmaer og hjelpe de med finansiering av samarbeidsprosjektene.
 

Viktig informasjon, vi har oppdatert vår personvernpolicy


Du får denne informasjonen fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev, har deltatt på en av våre konferanser eller står oppført som medlemsbedrift i Digin.

Den 20. juli 2018 trådte ny EU-forskrift, GDPR (alminnelig databeskyttelsesforskrift) i kraft, og erstatter den norske personopplysningsloven. Den nye lovgivningen stiller nye krav til åpenhet og hvordan vi som organisasjon skal behandle dine personopplysninger. Vi har laget en oppdatert personvernerklæring som inneholder informasjon om hvordan vi samler inn og behandler dine personvernopplysninger, samt hva dine rettigheter er. Les våre oppdaterte vilkår om personvern her.

Digin sender jevnlig ut nyhetsbrev via epost hvor vi informerer om kommende aktiviteter, oppdateringer fra IT-bransjen og andre saker vi tror kan være aktuelle for deg. Ønsker du fortsatt å motta informasjon fra oss, trenger du ikke foreta deg noe.

Mvh
Digin
Facebook
LinkedIn
Website
2018 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp