Copy

05. februar 2020: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 95 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Siste sjanse for Early Bird nærmer seg!

Early bird-tilbudet for Digitalkonferansen løper til 20. februar kl. 16:00. 

Under Digitallkonferansen 26. mars blir det fullt fokus på bruk av teknologi til omstilling og bærekraft. Vi skal blant annet ta for oss:

 • de siste trendene innenfor teknologi og digitalisering
 • hvordan vi må endre oss
 • hvordan verden endrer seg
 • kunstig intelligens
 • bedrifter som investerer i teknologi for å jobbe med miljøutfordringer

Vi har også gleden av å meddele at vi har fått bekreftet foredragsholder fra Amazon Web Services! Svenske Anna Månsson som er Principal Business Development Manager Serverless and Application Integration har vært med siden oppstart av AWS Nordics, og har hjulpet utallige virksomheter med deres reise til skyen.

Programmet er nå proppet av fantastiske foredragsholdere. Det kommer til å bli en kanon dag på Caledonien - vær der 26. mars!

Sikre deg Early Bird-billett til 30% avslag
Gründere! Har du lansert eller tatt i bruk en ny løsning der IKT inngår som et sentralt element, eller vet du om noen som har det?

Vi er fortsatt på jakt etter kandidater til Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris, som deles ut under Digitalkonferansen. Her har du eller din bedrift en ypperlig mulighet til å vinne kr 50.000,- samt heder og ære!
Du kan nominere både deg selv og andre, og kandidater kan være både:
 • små og store virksomheter
 • offentlige eller private
 • enkeltpersoner som har gjort en forskjell
Nominer deg selv eller din(e) kandidat(er)!

Fortsatt mulighet å melde seg på årsmøte på Klubben 12. februar

Tid: Onsdag 12. Februar 2020 kl. 16.30
Sted: Klubben Selskapslokaler, Vestre Strandgt 8, Kristiansand

Styret i Digin har kalt inn sine medlemmer til årsmøte med middag i forkant. Årsmøtet er Digin sin øverste myndighet, hvor hvert medlem har én stemme på Årsmøte. Hvert medlem kan møte med sin primære kontaktperson eller gjennom en fullmektig.

Du er også velkommen til å kun delta på det spennende foredraget etter årsmøtet av Wenche P. Dehli. Dette er åpent for alle og er fra kl. 18.30 - 19.15. Wenche er Direktør for samfunn og Innovasjon i Kristiansand kommune, og er blant annet ansvarlig i Kristiansand kommune for innovasjon, innovative anskaffelser og mye av kontakten inn mot næringslivet.

Det finnes tre alternativer man kan melde seg på:
(Alternativ velges i påmeldingsskjemaet)

 • Årsmøte + foredrag
 • Kun årsmøte
 • Kun foredrag
Les mer og meld deg på!

Workshop: Kompetanseforum Agder

Scandic Sørlandet – 4. mars kl. 09.00–15.00 

I samarbeid med GCE NODE, Eyde-klyngen og DIGIN inviterer Kompetanseforum Agder til samling om Industri 4.0.  Kompetansetilbydere, koblere, samarbeidspartnere og virkemiddel-aktører inviteres til dialog med næringen om utfordringer knyttet til Industri 4.0. Hvilken kompetanse er det behov for, og hvordan kan vi sammen sørge for at relevant kompetanse blir utviklet og tilgjengelig? 

Samlingen er gratis og dekkes av Agder fylkeskommune. 

Meld deg på her innen 14. februar. Begrenset antall plasser.

Fremtidens teknologiske helter?

Minimakers er kurs og aktivitetstilbud for barn og unge innen digital produksjon, med fokus på læring gjennom lek, skaping og kreativitet. Koding, ny teknologi og tradisjonelt håndverk skal sammen være grunnlaget for skaping. Kurs for våren 2020 er klare for påmelding!

Nytt i 2020 er GRATIS introkurs til koding! Allerede torsdag 6. februar holdes det et 2-timers kurs for alle barn i alderen 8-14 år som er nysgjerrig på Minimakers, nysgjerrig på koding eller ønsker en oppfriskning av sine kunnskaper. Les mer her.
Facebook
LinkedIn
Website
2020 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp