Copy

21. desember 2020: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 95 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Optimisme og muligheter i IKT-bransjen

Jeanette Tharaldsen, konstituert daglig leder i Digin. Foto: Erling Slyngstad-Hægeland.

Digin har fulgt utviklingen av IT og IKT bransjen tett dette annerledesåret og blant annet gjennomført analyse og markedsundersøkelse for våre medlemmer i samarbeid med Moment Analyse.

– Vi ser en svak vekst og bransjen er preget av optimisme, noe som er gode nyheter forklarer konstituert daglig leder, Jeanette Tharaldsen. Resultatene vi ser er i tråd med det som kommer frem i Økonomisk rapport, som er utført av Næringsforeningen i Kristiansandregionen.

Nye innovasjoner og investering i teknologi er nøkkelord for neste år, samt at både kompetanseheving og nyansettelser bidrar til videre vekst.

Les hele artikkelen her

Stor interesse for programmeringskurs

Innføringskurset i Python-programmering ledet av Øystein Grøndahl skapte stor interesse, med over 60 deltakere.

Kurset ble gjennomført som en del av Digin INK-prosjektet med mål om å skape inkluderende og uformelle IT-møteplasser som strekker seg ut over klyngen. Prosjektet er finansiert av Agder fylkeskommune. Vi i Digin synes det er kjempegøy at så mange viser interesse for IT og programmering, og ikke minst vise at det er overkommelig for de fleste av oss.

Her kan du lese mer om målet og tilbakemeldingene av kurset.

- Vi skal bli den foretrukne arbeidsplassen for teknologer og utviklere

Fra venstre: Espen Limi, Geir Morten Hagen og Kristian Hoff.

Digin-medlem Semine vokser, og har gått fra å være en startup til å bli en scaleup. Les om den spennende reisen, og hvordan de jobber systematisk for å bli den foretrukne arbeidsplassen for teknologer og utviklere.

Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul!

Vi opplever nå en økt optimisme i bransjen, selv i en tid som er preget av pandemien, og denne optimismen håper vi fortsetter for fullt inn i 2021. Digin ønsker å være en brobygger og tilrettelegger, blant annet med å koble sammen bedrifter og bidra til samarbeid! 

Si gjerne ifra til oss om dere har aktuelle nyheter eller andre saker vi bør videreformidle til vårt nettverk.

Ha en riktig fin juletid alle sammen!

Facebook
LinkedIn
Website
2020 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp