Copy

14. august 2020: Informasjon fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 95 medlemsbedrifter på Sørlandet.
Du mottar denne eposten fordi du står oppført som kontaktperson
i medlemsbasen hos Digin.
 

 

Hei <<Ditt navn>>
Håper du har hatt en bra sommer! 
Jeg sender deg denne eposten fordi du er oppgitt som kontaktperson for <<Firmanavn>> . For oss i Digin er det viktig å ha korrekt kontaktinformasjon til våre medlemmer til enhver tid. Dersom du ikke er riktig kontaktperson for [firma] setter jeg derfor pris på om du går inn på https://www.digin.no/medlemmer/kontaktperson for å oppdatere kontaktinformasjonen deres.
 
Spørreundersøkelse
Om noen få dager vil dere få tilsendt en spørreundersøkelse fra oss. Dette er en undersøkelse som sendes ut til alle Digin sine medlemmer med formål om å kartlegge aktiviteten i de ulike virksomhetene. Vi ønsker å ta temperaturen på IT-bedriftene på Sørlandet, og håper derfor du kan sette av 5 minutter til å svare på denne undersøkelsen.

Vår samarbeidspartner Moment Analyse er ansvarlig for gjennomføringen av undersøkelsen, og alle som deltar vil være med i trekningen om et gavekort på kr. 1500,-.
 
Ta gjerne kontakt med meg på telefon 48000642 eller epost til jeanette@digin.no hvis du lurer på noen om undersøkelsen eller Digin for øvrig.

Facebook
LinkedIn
Website
2020 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp