Copy

10. oktober 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.
16. oktober nærmer seg med stormskritt, og det er stor interesse og mange påmeldte på årets Sikkerhetskonferanse fra en rekke bransje, inkludert det offentlige. Vi gleder oss til faglig påfyll fra dyktige foredragsholdere, god mat og nettverking. Ikke gå glipp av dette - meld deg på.
 
Les mer og meld deg på her
IT-sikkerhet i fokus

Med sikkerhet i fokus


Klimaforskere har lenge advart mot de kraftige temperaturøkningene verden vil se hvis vi fortsetter å øke klimagassutslippene. 108 millioner mennesker trenger hvert år nødhjelp etter å ha blitt rammet av klimarelaterte katastrofer, og spår at innen 2030 vil det være 50 millioner flere ofre for klimarelaterte katastrofer. Også i Norge blir vi rammet. Her vil vi oppleve mer regn, flom, skred, strømbrudd og sviktende mobildekning. Det nye klimaet vil endre hverdagen for folk over hele landet, ifølge rapport fra Røde Kors.

Vi vet at forebygging er kostnadseffektivt, men nesten 87% av katastrofrelaterte utgifter til bistand går til beredskap, gjenoppbygging og rehabilitering, og bare 13% for å redusere og håndtere risikoene før de ble katastrofer, i følge Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment

Vi må bli mye bedre på forebygging og predikering gjennom bruk av ny teknologi i beredskap og krisehåndtering, og ikke minst bli gode på samarbeid mellom «siloene». Så hvordan kan de store aktørene innen samfunnssikkerhet, beredskap og krisehåndtering samarbeide for å utvikle nye løsninger basert på bruk av kunstig intelligens og annen ny teknologi? Hør hva årets foredragsholdere har å si om dette under Sikkerhetskonferansen 16. oktober på Caledonien.

Nytt medlem hos Digin


Vi ønsker Bulk Infrastructure AS velkommen som nytt medlem. Selskapet har siden starten i 2006 bygget og utviklet mer enn 400 000 kvadratmeter industribygg, og er i dag en av landets ledende selskaper innen data senter, global fiberutbygging og industrieiendom. Bulk opererer og oppfører flere data sentre i Norden inkludert Oslo (OS-IX), Kristiansand/Vennesla (N01 Campus) og i Esbjerg (Danmark). 

Bulk inviterer til befaring på N01 Campus, en datasenterpark i Vennesla kommune. Målet er å friste store globale aktører til å etablere seg, samt store og små lokale selskaper, som måtte trenge kortreist data senter tjenester. I tillegg tilbyr de gode priser til medlemmer som er interessert i å leie plass. For mer informasjon ta kontakt med Kristian Kofoed-Solheim.

2019 er et historisk år for digitalisering i Norge, og for første gang i Norges historie får vi en fiberkabel direkte til USA og resten av verden. Dette skal feires under Sørveiv Tech 30. oktober, og Bulk ønsker derfor alle velkommen på Havfrue Landing Party for å feire dette. Arrangementet er gratis. Meld deg på her.

Bli med på semniar i BDO


BDO inviterer til bransjeseminar 14. oktober for å dele deres funn fra årets analyse med selskaper som har behov for å øke sin egen innsikt om viktige bransjeforhold. Årets bransjeanalyse fokuserer på utvikling i vekst, lønnsomhet og konkurranseforhold i de ulike sektorene i bransjen nasjonalt og regionalt. 
  • Sted: Thon Hotell Parken, Kirkegata 15
  • Dato: 14. oktober 2019
  • Tidspunkt: Kl. 09.00 - 11.30
Se hele programmert og meld deg på.
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp