Copy

10. april 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Agder Energi-konferansen 2019

Agder Energi-konferansen 2019 er den femte i rekken. Konferansen arrangeres av Agder Energi, og for første gang er også Kristiansand kommune og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen med som vertskap. Årets konferanse handler om generasjonen etter oss. Innenfor temaet Electric City skal deltakerne gjennom tre spennende sesjoner:

  • Hvordan ser et full-elektrisk Agder ut?
  • Den elektriske storbyen. Landets første helelektriske storby?
  • Hvordan blir fremtidens kraftselskaper og kraftsystem når neste generasjon har tatt over?
Agder Energi er Digin-medlem og samarbeider med Digin på flere prosjekter som blant annet Electric Region Agder, og er involvert i prosessen med å søke Arena status hos Innovasjon Norge.

På bakgrunn av dette samarbeidet får Digin- medlemmer 10% rabatt på billettprisen på Agder Energi-konferansen 2019!
Ja, jeg ønsker rabattkode!

Se vår aftermovie fra Digitalkonferansen

Klikk på bildet:
Se høydepunktene fra årets Digitalkonferanse 26.mars!

Digin og IBM inviterer til workshop 25. april


Meld deg på nyttig workshop 25. april på CoWorx i Kristiansand der temaet er "Samfunnssikkerhet og Beredskap kombinert med IBM´s globale Call for Code program". Målet er å ha 40 deltakere, og vi ønsker en fordeling med 20 studenter og 20 ansatte fra Digins medlemsbedrifter. Vi oppfordrer DEG til å delta! 

Call for Code er fokusert på krisehåndtering og beredskap, noe som også er med i Digins prosess med å søke Arena status hos Innovasjon Norge.
Les mer og meld deg på her

Velkommen til Den store pengedagen 2019 

  • Sted: Flekkefjord kultursenter Spira
  • Dato: 26. april 2019
  • Tidspunkt: Kl. 08.30-12.00
NHO og Lister Nyskaping m/flere inviterer til Den store pengedagen 2019. Dette er et arrangement hvor du som bedriftsleder får faglig påfyll og "speed-dater" virkemiddelapparatet. Nøkkelen med denne dagen er muligheten for en-til-en samtale med de ulike aktørene. Les mer og meld deg på her.
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp