Copy

08. september 2020: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 95 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Bli med på en av årets mest spennende debatt om kunstig intelligens på livestream

Digitalkonferansen blir i år et digitalt arrangement med temaet KUNSTIG INTELLIGENS - DOMMEDAG ELLER FRELSE? og vi inviterer Tonje Hessen Schei og Morten Goodwin til å debattere sine synspunkter LIVE om kunstig intelligens - der dokumentarfilmen «iHuman» og den populærvitenskapelige boken «AI. Myten om maskinene» er spydspissen i debatten. Dette MÅ du ikke gå glipp av! 

Datoen er 21. oktober og billetter er tilgjengelig NÅ!

Kunstig intelligens er nesten blitt som en religion – for enkelte. I samme åndedrag som vi diskuterer teknologien, snakker vi om politiske-, etiske- og eksistensfilosofiske spørsmål. I tillegg får vi høre interessante innlegg fra teknologiekspert Eirik Norman Hansen og digitaliseringssjef i Kristiansand Kommune, Ann helen Moum.

Les mer og se program her!

Nytt Digin-prosjekt skal sikre inkludering og nyskaping

Digin INK skal skape møteplasser som inkluderer større og bredere.

– Dette skal være et lavterskeltilbud. Vi forventer at dette prosjektet vil resultere i kompetanse, arbeidsplasser og nyskaping, forteller Tone Speilberg Birkenes, styreleder i Digin. Målet med prosjektet er å bygge sterkere nettverk som strekker seg ut over klyngen. - Selv om vi har arrangert en rekke møter og workshops tidligere, skal dette prosjektet være mer inkluderende, uformelt og aktuelt. Les mer om Digin INK prosjektet her.
 
Er du eller din bedrift interessert, eller har innspill?
Kontakt oss

Digin får midler for å øke digital kompetanse i regionen

Digins nye prosjekt får 400.000 kr fra Business Region Kristiansand/Kristiansand kommune for å sikre arbeidsplasser, innovasjoner og nye bedrifter gjennom samarbeid.

Samarbeid står sentralt i prosjektet. Pengene er øremerket til kompetansehevende kurs, arrangementer og innovasjonsmøteplasser for realisering av innovasjoner og nye bedrifter.

Her kan du lese mer om «Digins Digitale Innovasjonshub».

Community Kristiansand 14. oktober

Atea arrangerer for 16. gang Community, møteplassen for læring, deling og dialog for alle som elsker teknologi. 

Atea har gleden av å tilby deg et bedre faglig innhold enn noensinne, med temaer som det digitale skiftet i Norge, den digitale arbeidsplassen, sikkerhet, samhandling, bærekraft, med mer.  

I år deltar du digitalt, og fra hvor enn du befinner deg i Norge kan du ta del i deres sending fra Kristiansand med et fullspekket program med aktuelle foredragsholdere og gjester. Sjekk ut den spennende agendaen for Community Kristiansand. Meld deg på her!

Facebook
LinkedIn
Website
2020 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp