Copy

19. desember 2018: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 85 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Et tilbakeblikk på året 2018 for Digin

2018 er snart overstått og vi ser tilbake på et utrolig bra år for Digin. Vi har gjennomført og deltatt på flere spennende arrangementer som har gitt oss stor verdi både med tanke på utvikling av vår egen organisasjon, nettverk, samarbeid og fremtidsplaner.

Vi har hatt vekst i antall medlemmer i løpet av året, og visjonen om å bli den ledende landsdelen innenfor digitale løsninger nærmer seg for hver dag og hvert arrangement vi er med på å arrangere. Noen av årets høydepunkter i år var:

  • Digitalkonferansen
  • Arendalsuka
  • Refresh IT
  • IT-Sikkerhetskonferansen
  • Skagerrak Business Summit


Les mer om årets høydepunkter for Digin her.
Vi ser frem til fortsettelsen!

Invitasjon til dialogmøte fra
en av våres medlemmer

 
Harald Aas hos Nasjonalt program for leverandørutvikling bistår Statped i anskaffelsen av et system for lagring og håndtering av mediefiler, og ønsker å invitere aktuelle leverandører til dialogmøte for å høre om dette er noe som allerede finnes eller om det er noe som må utvikles?

Målgruppe: Interesserte leverandører av systemer for å lagre og håndtere digitale mediefiler.

Statped inviterer til dialogkonferanse og én-til-én-møter samme dag mellom oss som oppdragsgivere og interesserte leverandører. Hensikten er at vi kan gjøre oss kjent med fremtidsrettede løsninger, både foreliggende og potensielle. Vi ønsker svar på spørsmål for å utarbeide et konkurransegrunnlag og anskaffe et system for å lagre og håndtere digitale mediefiler.

Dato: 28. januar 2019 i Oslo
Påmelding: Innen 21. januar 2019

Meld deg på her.
Se utlysning på Doffin her.

Vi har også mottatt et invitasjonsdokument med mer informasjon som vi kan sende til bedrifter som er interessert. Send en mail til jeanette@digin.no, så sender vi dette dokumentet via epost.

Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul!


Vi håper på å bidra videre til mange verdifulle koblinger mellom medlemsbedriftene og andre aktører i 2019. Si gjerne ifra til oss om dere har aktuelle nyheter eller andre saker vi bør videreformidle til vårt nettverk. Ha en riktig fin juletid alle sammen! 🎄
Facebook
LinkedIn
Website
2018 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp