Copy

01. Februar 2018: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Bli med på foredrag: 
Agder Energi og samarbeidet med Microsoft!

Etter årsmøtet for primær-medlemmene hos Digin 7.februar blir det foredrag med Agder Energi som er åpent for alle! Foredraget varer fra kl 18.15 til kl. 19.15.

Kraftbransjen står i store endringer, drevet av ny teknologi, miljøkrav og endret kundeadferd. Agder Energi har sammen med Microsoft gjennomført et pilotprosjekt hvor bruk av Skybaserte løsninger, IOT, og avanserte analyser utnytter strømnettet på en helt ny måte. Ny teknologi gir også kundene mulighet til å få digitale tjenester som før ikke var mulig, den tradisjonelle verdikjeden er i endring og kunden står i sentrum.  

Les mer og meld deg på!

Nominér kandidater til Innovasjonsprisen 2018!

Under Digitalkonferansen, 11. april deler Digin og Sparebanken Sør ut den årlige Innovasjonsprisen. Vi oppfordrer deg til å nominere en kandidat, og hvem som helst kan nominere en kandidat de mener fortjener å vinne Innovasjonsprisen 2018. Det er lov å nominere seg selv. Den som vinner Innovasjonsprisen får 50.000 kr og mye oppmerksomhet, noe som kan bety veldig mye for vinneren.

Kandidater kan være både store og små virksomheter, offentlige eller private- og også enkeltpersoner som har gjort en forskjell kan forslås. Vi oppfordrer DEG til å nominere en kandidat i dag!

Det kan du gjøre her!

Har du meldt deg på
Digitalkonferansen 2018?

Vi har begrenset antall plasser, så her gjelder det å være rask! Årets Digitalkonferanse er fullspekket med spennende foredrag innenfor temaene IoT, Big Data & Kunstig Intelligens. Årets foredragsholdere er bl.a Thomas Anglero fra IBM, Torgeir Waterhouse fra IKT Norge og Morten Goodwin fra CAIR. Så meld deg på i dag for å bli oppdatert, og hvem vet, kanskje oppdager du noen nye forretningsmuligheter?

Konferansen finner sted på Clarion Hotell Ernst 11.april kl 10.00- 16.00.
 

Se alle foredragsholderne og program her!

Facebook
LinkedIn
Website
2018 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp