Copy

01. juli 2020: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 95 medlemsbedrifter på Sørlandet.

SAVE THE DATE! 

Hold av onsdag 21. oktober for å bli med på Digitalkonferansen 2020!

Digin foretok nylig en undersøkelse for å kartlegge interessen for å delta på Digitalkonferansen i høst. Hele 82 % svarte at de ønsker å delta dersom alle smittevernstiltak gjennomføres på en god måte, mens 12 % svarte at de var usikker. Caledonen Hotel sørger for gode avstands- og hygienetiltak og vi er i tett dialog med arrangementansvarlig. Flere detaljer om praktisk gjennomføring vil bli publisert på våre nettsider. Digin takker for alle som deltok i spørreundersøkelsen. Nå gleder vi oss til å planlegge en trygg og spennende konferanse!

Engasjert konferansier skal lede Digitalkonferansen 2020

Eirik Norman Hansen er en ekte og oppriktig teknologioptimist. Han holder energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer og hva dette vil bety for nettop din bransje. Vi gleder oss til Eirik skal lede oss gjennom Digitalkonferansen!

Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris

Tidligere i år har vi fått nominasjoner av kandidater som er med i vurderingen for å vinne Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris. Videre utvalg og prosess skal juryen fortsette med rett etter sommeren. Prisen deles ut under Digitalkonferansen 21.oktober 2020. Kandidatene som er med har lansert eller tatt i bruk en ny løsning der IKT inngår som et sentralt element. Bedriften som går til topps vinner kr 50.000,- samt heder og ære!

Styrk karrieren din i høst

I et arbeidsmarked som er i rask utvikling er det viktig å holde seg faglig oppdatert.

UIA tilbyr etter- og videreutdanning til de som ønsker å bygge videre på sin kompetanse. Kursene er praktisk rettet for de som har noen års erfaring fra arbeidslivet og studiene kan gjennomføres ved siden av jobb.
 Alle tilbudene har plassbegrensning, og det er få plasser igjen på de tre førstnevnte.

Digin ønsker alle medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god sommer

Bli med oss videre på reisen, vi lover en spennende høst med flere interessante aktiviteter og prosjekter. Ikke medlem? Les mer og meld bedriften din inn her.
Facebook
LinkedIn
Website
2020 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp