Copy

24. oktober 2018: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 85 medlemsbedrifter på Sørlandet.

Vellykket IT-Sikkerhetskonferanse med rekordmange deltakere!


Årets IT-Sikkerhetskonferanse gikk av stabelen forrige uke, og vi er utrolig glad for antall deltakere, lokasjon og programmets innhold. Vår Keynote foredragsholder, Stefan Hyttfors, fikk toppkarakter på undersøkelsen vi sendte ut i etterkant av konferansen. I tillegg var det jevnt over gode tilbakemeldinger fra deltakere, samarbeidspartnere og foredragsholdere. 

Antall påmeldinger var doblet i år sammenlignet med i fjor, og det gir oss mersmak på å levere enda bedre konferanser i fremtiden. Vi fortsetter å fokusere på disse områdene som er i vekst; IOT, Big Data og kunstig intelligens og vi setter veldig pris på innspill på disse fra medlemmer og andre samarbeidspartnere. Innspill, råd og tips gjør at vi kan forme innhold tilpasset næringsliv og offentlige aktører fremover.

Les mer i vår artikkel fra IT-Sikkerhetskonferansen 2018 her.

Bli med oss på sponset tur for å skape forretningsrelasjoner på tvers av Skagerrak

22. november samles danske og norske næringslivsfolk i Hirtshals under Skagerak Business Summit 2018. Color Line er sponsor for deltakere som reiser fra Norge og dekker fergeoverfarten til og fra konferansen. Dette er et gratis arrangement for norske deltakere, som også inkluderer festmiddag før hjemreisen kl 20.45. Melder du deg på får du gavekort på bilpakke med 5 personer og 1 bil. Konferansen starter tidlig 22.november, så det eneste du må betale for selv er overnatting. Det tilbys en redusert pris på dette til alle deltakere. Se pris her.

Konferansens har en felles seksjon og deretter fokuserers det på:

  • Maritimt
  • Energi
  • IKT (IOT, Big Data, kunstig intelligens)

Du har mulighet for å velge ett spor gjennom hele dagen, men du kan også velge å høre én sesjon innen hvert område. Felles for de tre fokusområdene er at en rekke eksperter deler av deres erfaringer og gir innspark til fremtidsperspektiver. Spennende foredragsholdere fra både Norge og Danmark.

Les mer om program og meld deg på her.
 

Næringsliv inviteres med på fellestur
til South by Southwest 2019


Business Region Kristiansand, Aust- og Vest-Agder fylkeskommune arrangerer fellestur til SXSW Interactive i Ausin, Texas 8-12. mars 2019.  Få kunnskap om trender og teknologi fra noen av verdens fremste eksperter, samt en unik mulighet til å bygge kontakter og nettverk både internasjonalt og regionalt! Sjekk ut en av verdens mest populære teknologi-festivaler her.
 
Les mer om fellesturen og meld deg på!
Facebook
LinkedIn
Website
2018 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp