Copy

28. juni 2019: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 90 medlemsbedrifter på Sørlandet.

IT-Sikkerhetskonferansen 2019


Hold av datoen 16. oktober – da går årets IT-Sikkerhetskonferanse av stabelen. Caledonien er booket, og planleggingen av årets IT-Sikkerhetskonferanse er nå i gang. Vi har gleden av å meddele at Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde kommer på årets konferanse!

Årets tema er beredskap og samfunnssikkerhet – hvordan kan de store aktørene innen samfunnssikkerhet, beredskap og krisehåndtering samarbeide for å utvikle nye løsninger basert på bruk av kunstig intelligens og annen ny teknologi?

Vi tar gjerne imot innspill på foredragsholdere, både lokale og nasjonale, ta kontakt med Otto Isaksen på otto@digin.no

Samarbeid for bruk av ny teknologi for å løse utfordringer rundt beredskap, krisehåndtering og samfunnsikkerhet


Digin har gjennomført en veldig spennende og engasjerende samling hos Agder Energi. Temaet var hvordan de store aktørene innen samfunnssikkerhet, beredskap og krisehåndtering kan samarbeide for å utvikle nye løsninger basert på bruk kunstig intelligens og annen ny teknologi. Her stilte deltakere innen beredskap og IKT fra Kristiansand Kommune, Arendal kommune, nye Agder fylkeskommune, Fylkesmannen, Nye Veier, UIA/CIEM, Agder Energi, IBM og Digin. 

Nå legges det opp til å komme i gang med prosjekter tidlig på høsten, og vi skal involvere flere av våre medlemmer! 

Les mer om samlingen her.

Styrket fokus på I4Helse

Digin har nylig holdt en nyttig workshop sammen med I4Helse og viktige støttespillere. I4Helse skal være en nasjonal arena for innovasjon innen helse og omsorg, hvor velferdsteknologi og helseløsninger utvikles fra idé til skalerbar gjennomføring og varig anvendelse. 

Målet med workshop'en var å få innspill fra representanter fra næringsliv, for å styrke det viktige arbeidet innenfor helse og velferdsteknologi. Det var en svært bra workshop hvor det ble kartlagt hvilke forventninger og behov næringslivet har til I4Helse, samt hvilke problemstillinger næringslivet har i dag som I4Helse kan bistå med. Les mer her.

Nyetablert konsulenthus har rekruttert 60% kvinner

Aase Thuestad i Dfind Consulting forteller om hvordan de som nyetablert konsulenthus på Sørlandet har rekruttert 60% kvinner etter kun 5 måneder i drift. Les mer om hvilke utfordringer det er i bransjen og hvordan oppstarten til Digin-medlem Dfind Consulting har vært på Sørlandet.

Med ønske om en god sommer 🌴


Høsten ligger foran oss med mange planlagte aktiviteter, men først tar vi en velfortjent ferie. God sommer fra oss i Digin, og takk for et spennende år så langt!
Facebook
LinkedIn
Website
2019 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp