Copy

17. september 2020: Siste nytt fra Digin, en av Norges største IT-klynger, som består av rundt 95 medlemsbedrifter på Sørlandet.

SPENNENDE MULIGHET I DIGIN!

Digin er Sørlandets ledende IKT-klynge, og nå har det åpnet seg en mulighet for å søke den ledige stillingen som daglig leder!

Er du en person som er på jakt etter nye utfordringer og som kan LØFTE, SAMLE og DELE innenfor det potensialet som denne regionen har, da bør du ta en titt på stillingen:

Les mer og søk her!

Qualified Professionals bistår i prosessen med ansettelsen.

Billetter tilgjengelig nå!

Få med deg en av årets mest spennende debatter om kunstig intelligens LIVE med Tonje Hessen Schei og Morten Goodwin. Dokumentarfilmen «iHuman» og den populærvitenskapelige boken «AI. Myten om maskinene» er spydspissen i debatten.

I tillegg blir det en rekke interessante innlegg, og Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris skal deles ut til en heldig gründerbedrift! Se hele programmet her.

Dette vil du ikke gå glipp av - meld deg på her!

Den nye algoritmiske verdensorden

Tonje Hessen Schei besøker oss i livestudio under årets Digitalkonferanse. Med innlegget "Den nye algoritmiske verdensorden" skal hun ta for seg hvordan kunstig intelligens forandrer livene våre, samfunnet og ikke minst framtida vår. 

Tonje er en prisvinnende regissør som har jobbet med uavhengig dokumentar siden 1996. I de siste 15 årene har hun fokusert på det eksplosive forholdet mellom mennesker og teknologi.

Se den spennende traileren av den kritikerroste dokumentaren iHuman, regissert av Tonje. Filmen hadde verdenspremiere på IDFA 2019, med Edward Snowden i panel over Skype etter filmen.

Mulighet for startups som vil inn på det tyske markedet

Sammen med deltakere fra over 20 andre land, gir Norsk-Tysk Handelskammer inntil 5 norske startups muligheten til å delta på Digital Start.up! Germany Tour 2020, som finner sted fra 25.-28. oktober. Deltakere må være aktive innen InsurTech, Smart City eller Logistics & Mobility, og får mulighet til å presentere seg for potensielle partnere, investorer og kontakter fra Nordrhein-Westfalen (NRW).  

Se hele programmet her. Interessert? Søk her. Norsk-Tysk Handelskammer ser frem til å høre fra innovative norske startups! Søknadsfristen er 30. september. 

Digital kick-off:
Velkommen til den offisielle lanseringen av NORA.startup!

Gjennom samarbeid mellom akademia, inkubatorer og oppstartsbedrifter bygger NORA.startup et nasjonalt innovasjonsnettverk for forskningsbasert innovasjon. Velkommen til NORA.startup digital kick-off 29. september.

Tid: 29. september 2020, 15.00–17.00

Lanseringen vil inneholde spennende foredragsholdere og diskusjon om hvordan man kan fremme og styrke norske startups innen AI, maskinlæring og robotikk, og hvordan man bedre kan bygge broer mellom startups og forskningsmiljøet!

For program og påmelding, se mer her.

Facebook
LinkedIn
Website
2020 Digin


Meld deg av nyhetsbrevet 

Email Marketing Powered by Mailchimp