Copy
Beste vrienden, donateurs, belangstellenden en medewerkers,
Zalig Kerstfeest!
Aan het einde van het jaar, na de Urbi et Orbi zegen van de Paus (aan 'Stad en wereld') zouden wij u graag willen wensen:
een Zalig Kerstfeest en een zeer gezond en voorspoedig 2022!

Team EWTN Lage Landen 
Paus Franciscus tijdens de nachtmis
Jezus wijst de weg van kleinheid naar grootheid
Tijdens de nachtmis voor de plechtigheid van de Geboorte van de Heer denkt paus Franciscus na over hoe God in de kleinheid van de wereld komt, als een klein kind, die ons nadert om onze harten te raken.
Lees verder
Mgr. Rob Mutsaerts
Kers 2021 - God wil bij u te gast zijn
Weet dat Gods genade groter is dan onze grootste stommiteiten en ergste daden. Weet dat Hij je vrede en vreugde toewenst. God die naar ons toekomt; wat een genade! Zalig Kerstmis!

klik verder voor meer
Klik hier voor de klinkende kerstwens vol jubel (filmpje)
Klik hier voor kerst overweging Mgr.Rob Mutsaerts (tekst)
Pastoor Andy Penne  - 21 December 
Kijken naar de kerststal 
De kerststal in ons huis is niet alleen een getuigenis van ons geloof in onze God die mens werd en die ons nabij is. De kerststal is ook een plek om bij te bidden.... Pastoor Penne legt uit.
Lees verder
Pater Elias Leyds C.S.J.
Wat voor een licht wenst de pater u toe?

Ter afsluiting van de Advent gaf pater Elias een boodschap voor de Kerstnacht die tevens geldt als wens voor Kerst. Al hoewel je vandaag de dag binnen de kerk om de oren wordt geslagen met 'samen op weg', 'dialoog' en 'synodale weg', legt Pater Elias een ander accent:  'Alleen op Weg', begeleid met prachtige Russische gezangen.
 
Luister verder (filmpje)
Br.René Stockman f.c. 
Generaal Overste van de Broeders van Liefde

VitaDonum (2) - Euthanasie, Abortus en de waardigheid van het leven
Na de openbaringen van Tom Ward van de nieuwe Academie van het leven in de eerste VitaDonum aflevering, gaat Pater Elias Leyds C.S.J. in gesprek met Br.René Stockman over huidige ontwikkelingen rondom Euthanasie, Abortus en de waardigheid van het leven...
Lees en luister verder over Rene Stockman
Ga naar alle afleveringen van VitaDonum
Internationaal Katholiek Nieuws
Waar is het zout dat smaak geeft aan de wereld?
Lees over het opmerkelijke ontslag van kardinaal Turkson als hoofd van het bureau voor sociale ontwikkeling van het Vaticaan door Paus Franciscus a.o.
Klik hier voor meer internationaal katholiek nieuws
Pater Elias Leyds C.S.J. 
Antwoord Mij!
Boekje voor de feestdagen? 
Dit boekje is geschenk bij iedere donatie voor EWTN Lage Landen, die de productie- en verzendkosten ervan redelijk overtreft.

Het gaat over ervaringen in Litouwen tussen 1991 en 2005. Pater Elias C.S.J. is priester van de communiteit van St.Jan, woonde in Vilnius met mede broeders en had daar ook een aanstelling als aalmoezenier in de grote gevangenis, een groot zwaar gebouw van Sovjet makelaardij. Niet een plek voor watjes.

Waarom kan leven op de grens van het leven, juist veel wijsheid reflecteren? Lees verder voor een 'sneak review' van het boek. U moet snel zijn om het op tijd voor de feestdagen thuis te krijgen (Eur 14,95 per exemplaar, excl. verzendkosten)  
Lees verder
Met lokale financiële support zijn er professionele RK studio's opgezet in Madrid, Zagreb en Stockholm...  
RK Studio's in Nederland en Vlaanderen? 
Het Nederlandse Taalgebied heeft veel baat bij de inzichten, beelden en ontwikkeling van de katholieke kerk elders in de wereld. Met de technische ondersteuning van de andere EWTN organisaties en de inzet van de huidige vrijwilligers hebben we toch minimaal 100.000 euro nodig om een professionaliseringsslag maken in techniek en materialen. We werken aan studio capaciteit in zowel Vlaanderen (Omgeving Brussel) als Nederland (Oisterwijk). Wie helpt Nederland en Vlaanderen aan een eerste echt katholieke TV studio?

We roeien met de riemen die we hebben. Alle kleine beetjes helpen. Maar zonder donaties kunnen we het huidige niveau van programmering niet echt verbeteren. 

Bank: NL97 TRIO 0788 7565 08 | t.n.v. Stichting RealityFinality i.z. EWTN Lage Landen of klik op de knop hieronder.

Aangezien we met de ANBI verklaring dezelfde moeilijkheden ondervinden als het Katholieke Nieuwsblad indertijd, is dat nog steeds niet rond. Mocht u toch absoluut van de ANBI regeling gebruik willen maken dan adviseren wij om voor uw storting gebruik te maken van de rekening van de Broeders van St. Jan, onder vermelding van project EWTN Lage Landen, dan komt het ook goed terecht: 
Bank: NL48 INGB 0001 7235 25| t.n.v. Broeders van St. Jan te Den Haag o.v.v. P. Elias - EWTN Lage landen (ANBI) 
 
Bij voorbaat dank, namens het Team EWTN Lage Landen:
Bestuur: Joris van Voorst tot Voorst, Pater Elias Leyds CSJ, Bas Kloppenborg, Johan Pauwels, Mgr.Rob Mutsaerts 
Adviseur van het bestuur: Vincent van Hall / Anne Verheij
Vertalingen producties: Anne Verweij
Communicatie / Social Media : Vacant
Doneren
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 EWTN Lage Landen, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u wijzigen op welke manier u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw gegevens bijwerken of uitschrijven van de mailinglijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp