Copy
Netco nieuwsbrief, tips, truc's en wetenswaardigheden Bekijk de online versie
Netco
 
Beste lezer,
Is Netco opeens actief in de autobranche? Het lijkt in deze nieuwsbrief haast wel zo, met verhalen over Ford, over het hacken van (onder meer) auto’s en over de koplopers in de retail. Max Verstappen is er niks bij. Maar zonder gekheid… Hoewel ook in de auto-industrie technologie en ICT steeds meer gemeengoed zijn, blijven wij bij onze leest: meedenken en –werken aan slimme ICT-oplossingen voor ondernemers, zodat zij vol gas kunnen geven om met hun bedrijf nummer één te worden.

 

 
 
// Retail koplopers
Action opent binnen een week 4 of 5 winkels. Een echte koploper dus. Maar wie zijn anno 2015/2016 deze koplopers in de retail en hoe doen ze dat?
Bekijk het filmpje
 
// Van kwajongensstreek tot gijzeling
Wat zeg je nu, Google gehackt? Toch niet Search, Android, YouTube of Maps? Nee, een kantoorgebouw van Google! Na een golf van autohacks zijn nu gebouwen aan de beurt. Maak je borst maar nat.
Lees meer over fysieke hacks in 'smart cities' 
 
// Ford vereenvoudigt informatie-uitwisseling met dealers
De afgelopen tijd nam Ford Nederland twee nieuwe applicaties voor de verkooporganisatie in gebruik. Deze toepassingen zijn ondergebracht in de colocatie-ruimte van Netco, vanwaaruit de gehele Nederlandse organisatie wordt bediend. Naar verwachting zullen in de nabije toekomst meer dealer-applicaties worden ontwikkeld. "Ford wil het de dealers zo makkelijk mogelijk maken. Dat betekent dat de fabrikant zo veel mogelijk van de administratieve taken in het dealernetwerk probeert te automatiseren."
Lees meer over hoe Ford colocatie gebruikt
  
Snelle links
Aanmelden
Afmelden
Gegevens wijzigen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Contact gegevens
Alexanderstraat 10
2011 VE Haarlem
E-mail: info@netco.nl
Telefoon: 023 - 5345554
Media
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
U ontvangt deze mail op <<e-mail>>