Copy
Netco nieuwsbrief, tips, truc's en wetenswaardigheden Bekijk de online versie
Netco
 
Beste lezer,
De beste wensen voor het nieuwe jaar, mag dat eigenlijk nog wel? We zijn immers al halverwege januari, voor je het weet wordt het lente, vieren we Pasen, gaan we op zomervakantie… En zo vliegt het jaar om. Reden te meer om tóch nog even terug te blikken op ‘ons 2016’. Want het was een goed en gedenkwaardig jaar voor Netco, waarin we bijvoorbeeld ons 20-jarig bestaan vierden. Daarnaast hebben we weer met veel plezier gewerkt voor én met u. Plezierig samenwerken aan kwaliteit, daar zetten we ons ook in 2017 weer volop voor in. En ach, weet je, we doen het gewoon: de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

 

 
 
// Hackers zijn altijd op zoek naar informatie en data.
"De hele dag hangen hun hengels uit." Netco zorgt er voor dat jouw kritische bedrijfsprocessen en -informatie beveiligd zijn en blijven.
Lees er meer over in het nieuwe Rabobank Magazine
 
// Colocation in de praktijk
XS4ALL en Netco zijn al 20 jaar met elkaar verbonden in colocation. Maar wat is colocation nu eigenlijk precies? Colocation is de plaatsing van een of meerdere servers in een serverkast of rack. Door uw software of apparatuur onder te brengen in het datacenter van XS4ALL bent u verzekerd van een snelle internetverbinding, optimale beveiliging, betrouwbare stroomvoorziening en andere diensten op deze ‘gedeelde locatie’. Netco kan hierbij het beheer van uw apparatuur verzorgen, zodat ook de monitoring van uw systemen altijd op orde is.
Heeft u colocation nodig? Een paar praktijkvoorbeelden:
  
Snelle links
Aanmelden
Afmelden
Gegevens wijzigen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Contact gegevens
Alexanderstraat 10
2011 VE Haarlem
E-mail: info@netco.nl
Telefoon: 023 - 5345554
Media
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
U ontvangt deze mail op <<e-mail>>