Copy
Netco nieuwsbrief, tips, truc's en wetenswaardigheden Bekijk de online versie
Netco
 
Beste lezer,

Van onze dagelijkse boodschappen tot medische gegevens, steeds meer (persoonlijke) informatie wordt digitaal verwerkt en opgeslagen. Niet verwonderlijk dat het thema privacy en de bescherming van zulke gegevens volop in het nieuws staan. Een hele verantwoordelijkheid voor organisaties om die bescherming te bieden, zeker nu de meldplicht datalekken is ingevoerd. Dit en meer, deze maand in onze nieuwsbrief.

 
// Een datalek! Wat nu?
Het nieuwe schrikbeeld voor organisaties: ongemerkt het risico lopen dat gevoelige bedrijfs- of persoonsgegevens weglekken. Met alle kans op reputatieschade of zelfs een boete tot maximaal 820.000 euro tot gevolg. Voorkom dat dit schrikbeeld werkelijkheid wordt.
Lees meer
 
// Automatisering basis onder succesvolle winkelformules
In de retail komen twee werelden samen: de offline wereld en de online wereld. Van kassa- of pinsystemen tot voorraadbeheer en webshop. Een succesvolle winkelformule heeft de automatisering dan ook op orde. In de dagelijkse praktijk zie we echter genoeg voorbeelden van hoe het níet moet. Bekijk daarom onze TOP 5 met TIPS voor de retailer.
Tip-top 5 voor retailers
 
 
// Pas op! Zakkenrollen 2.0
Gemak dient de mens. En dus óók de fraudeur. Netco-directeur Martijn van der Ende maakt zich zorgen over de risico’s van het contactloos betalen. Als criminelen met een draagbaar pinapparaat maar dicht genoeg bij je pinpas weten te komen, bestaat de kans op contactloze diefstal.
Contactloos skimmen tegengaan
  
Snelle links
Aanmelden
Afmelden
Gegevens wijzigen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Contact gegevens
Alexanderstraat 10
2011 VE Haarlem
E-mail: info@netco.nl
Telefoon: 023 - 5345554
Media
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
U ontvangt deze mail op <<e-mail>>