Copy
Netco nieuwsbrief, tips, truc's en wetenswaardigheden Bekijk de online versie
Netco
 
Beste lezer,
In de IT-wereld volgen technologische ontwikkelingen en innovaties elkaar in razend tempo op. Netco draagt hier met plezier haar steentje aan bij en laat zich daarbij graag inspireren door anderen. Kennis en ervaring delen, samen komen tot slimme oplossingen, dat is voor de hele branche goed. Dus ook voor ons en vooral voor onze klanten. In deze nieuwsbrief een aantal berichten die, allemaal op hun eigen manier, te maken hebben met ontwikkeling, kennis delen en innovatie. 

 

 
// Netwerk monitoring voor professionals
Goede monitoringsoftware is voor Netco en haar klanten van levensbelang. Daarom maken wij al jaren gebruik van het open-sourcepakket Zabbix. Onze netwerkspecialist Raymond Kuiper was een van de sprekers op het Zabbix-congres dat onlangs in Riga (Letland) werd gehouden. Daarbij deed hij een voorstel om Zabbix efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken.
Benieuwd naar zijn voorstel? Klik hier
 
// Fit voor de toekomst
Jezelf blijven(d) ontwikkelen en ‘een leven lang leren’ zijn binnen Netco heel vanzelfsprekend. Dit geldt echter niet voor iedereen in Nederland. Sommige mensen, van jong tot oud, staan aan de zijlijn. Bijvoorbeeld omdat er niet voldoende geld is om een studie of cursus te volgen. Om die groep te ondersteunen is de Stichting Familie Netco opgericht.
Wat doet Stichting Familie Netco?
 
// Achter de schermen 

25 relaties van Netco kregen eind september een uniek kijkje achter de schermen bij XS4ALL, in één van de best beveiligde datacenters van Nederland. Op deze geslaagde eerste editie van de ‘NetColoNight’ werd uitgelegd wat colocation precies is. Verder hield Vincent Ossewaarde, expert op het gebied van digitale beveiliging, een ijzersterk pleidooi om waakzaam te zijn voor risico's van een datalek. Lees hier meer over hoe u kunt handelen als in uw organisatie een datalek ontdekt wordt. Of, nog beter, hoe u de kans op een datalek preventief verkleint.

Meer weten over NetColoNight?
  
Snelle links
Aanmelden
Afmelden
Gegevens wijzigen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Contact gegevens
Alexanderstraat 10
2011 VE Haarlem
E-mail: info@netco.nl
Telefoon: 023 - 5345554
Media
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
U ontvangt deze mail op <<e-mail>>