Copy
Netco nieuwsbrief, tips, truc's en wetenswaardigheden Bekijk de online versie
Netco
 
// Beste <<Voornaam>>,

Van een groot aantal zaken nemen we aan dat ze goed geregeld zijn. We gaan er vanuit dat onze medische dossiers goed beveiligd worden, dat we veilig internetbankieren en dat de “knappen koppen” hier goed over waken. In deze nieuwsbrief onder andere een artikel over een nieuw veiligheidslek waar u zeker van op de hoogte moet zijn. Dit en meer deze maand in onze nieuwsbrief.

 
// Gepland onderhoud succesvol afgerond
Afgelopen nacht hebben wij groot onderhoud gepleegd in ons belangrijkste datacenter. In samenwerking met XS4ALL zijn er een aantal upgrades uitgevoerd in ons core-netwerk. De werkzaamheden zijn succesvol afgerond. Hiermee hebben we een eerste stap gezet naar verdere uitbreiding in de toekomst. 
       
 
// Grote vulnerability in SSL
Let op! Er is een nieuwe vulnerability (kwetsbaarheid) in veilig internet- en dataverkeer: DROWN. Een digitale aanvaller kan door gebruik te maken van deze kwetsbaarheid inzage krijgen in versleutelde communicatie. Denk aan internetbankieren, creditcardtransacties, gebruikersnamen en wachtwoorden, VPN-verbindingen, en e-mail. Is uw dataverbinding goed beveiligd? Lees meer in dit bericht en check het bij uw systeembeheerder.
Check het bij uw systeembeheerder 
 
 
// Een weekje wifi scannen
Wat krijg je te zien als je een week lang wifi-netwerken gaat scannen? Vanuit die vraag besloten we op ons kantoor, aan een drukke doorgaande weg in het centrum van Haarlem, een wifi-scanner te plaatsen. Het resultaat was zowel verbluffend als intrigerend…
Welke conclusie kunnen we trekken?
 
// Geen mooie voorgevel zonder puike achterkant
Je ziet het in vrijwel elke winkelstraat: retailers doen er alles aan om klanten met veel moois naar binnen te trekken. Maar hoe aantrekkelijk en uitnodigend de voorgevel ook is, aan de achterkant zijn harde acties nodig om aan de verwachtingen van de klant te kunnen voldoen.
Hoe kan de retailer aan klantverwachtingen voldoen?
Snelle links
Aanmelden
Afmelden
Gegevens wijzigen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Contact gegevens
Alexanderstraat 10
2011 VE Haarlem
E-mail: info@netco.nl
Telefoon: 023 - 5345554
Media
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
U ontvangt deze mail op <<e-mail>>