Copy
Netco nieuwsbrief, tips, truc's en wetenswaardigheden Bekijk de online versie
Netco
 
Beste lezer,

Wie wel eens een voorraad achterstallige administratie heeft moeten verwerken, zal het beamen. Je kunt het beter goed bijhouden en zorgen dat alles netjes op orde blijft. We zijn dan ook erg blij met Carole, een van onze vier nieuwe medewerkers. Er gaat geen product meer naar binnen of buiten zonder dat zij het weet (o en er is altijd koffie op voorraad!). Verder inspecteert ze de BOM-koffers, waarover u meer leest in deze nieuwsbrief. En nu we het toch over het bijhouden van administratie hebben: is uw (big) data eigenlijk wel op orde? Want die data wordt steeds belangrijker voor het succes van organisaties. Je kunt het maar beter op orde hebben…

 

 
 
// Je bent de bom
Pssssst… Interesse in een BOM-koffer? Regelen we voor u! Nee, geen zorgen, Netco gaat niet op de explosieve toer. De letters BOM staan voor Backup-Over-Mobiel. Een flexibele en mobiele oplossing voor problemen met uw vaste verbinding of wanneer u betrouwbaar internet op locatie nodig heeft.
Lees er meer over
 
 
// Nieuw bij Netco
Een beroepsmilitair, een systeembeheerder, een receptioniste en een HBO-schoolverlater hebben een nieuwe baan… klinkt als het begin van een lange mop (met waarschijnlijk een flauwe clou). Maar het is veel leuker dan dat, bij Netco hebben we namelijk vier nieuwe collega’s mogen begroeten! Ze hebben een sterk uiteenlopende werkachtergrond qua werk, toch passen ze alle vier uitstekend bij de Netco-familie. Weten waarom?
Maak kennis met Twan, Daan, René en Carole>>>
 
Van data naar omzet
In iedere branche wordt erover gesproken en vele marketingmanagers willen ermee aan de slag: Big Data. Volgens Big Data-analist Simon Poot van IBM worden we omringd door potentiële goudmijnen. Sterker nog, de datarijkdom wordt al gevonden, bijvoorbeeld in de verzekeringsbranche, door grote supermarkten en in retailketens. Klinkt mooi, maar is Big Data alleen voor de grote jongens weggelegd? Wat is nu eigenlijk Big Data en hoe kom je eraan? En natuurlijk de belangrijkste vraag: wat kun je ermee?
Meer omzet door data: Hoe krijg ik het praktisch voor elkaar?
  
Snelle links
Aanmelden
Afmelden
Gegevens wijzigen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Contact gegevens
Alexanderstraat 10
2011 VE Haarlem
E-mail: info@netco.nl
Telefoon: 023 - 5345554
Media
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
U ontvangt deze mail op <<e-mail>>