Copy
Netco nieuwsbrief, tips, truc's en wetenswaardigheden Bekijk de online versie
Netco
 
Beste lezer,

We waren de afgelopen maanden wat druk met "Ransomware", want na WannaCry stak Petya de kop op en de IT-wereld stond even stil. Daarom wat meer informatie over Ransomware in deze nieuwsbrief. Maar dat is nog niet alles. We gaan Bart Meijer aan u voorstellen, Hij is al tien jaar de rots in de branding bij Netco en Bart zal u meer vertellen over zijn kennis, kunde en Kung-Fu (Krav Magga) en wat dat te maken heeft met een donker steegje. Omdat het zomer is, en dus tijd om even lekker op te laden hebben we een leuke actie voor u, verderop in de nieuwsbrief en last but not least een Netco-Zomer-Film-Kijk-Tip.

 

 
 
// We waren druk met Ransomware
Vorige maand stond Netco volop in de schijnwerpers. Na ‘WannaCry’ kwam 'Petya' een tweede wereldwijde gijzelsoftware-aanval, waarbij onder meer Rotterdamse containerterminals en Post NL werden getroffen, schoof Netco-directeur Martijn van der Ende aan bij de ondernemerstalkshow NV Haarlem. Ook kwam hij aan het woord in een groot interview met Haarlems Dagblad, waarin hij inzicht geeft in de oorzaak én de mogelijke gevolgen van een beveiligingslek: ‘Het gaat niet alleen om het stilvallen van je bedrijf, maar je kan ook alle gegevens op je computers kwijtraken. Dat is redelijk desastreus.’
Lees er meer over
 
// Even lekker opladen
Iedereen maakt het wel eens mee. En altijd op een ongelegen moment. Batterij leeg. Nét als u dat ene mailtje moet lezen. Dat belangrijke belletje moet doen. Al onderweg bent en het adres nog op moet zoeken. Of als u gewoon even een spelletje wilt doen natuurlijk ;-). Met deze powerbank van Netco bent u zo weer opgeladen. Of nou ja, uw telefoon dan natuurlijk. Stuur snel een mailtje naar info@netco.nl, de eerste tien inzenders ontvangen van ons een powerbank.
   
 
 
// Even voorstellen: Bart Meijer
Eerst was hij timmerman, nu klust hij netwerken in elkaar. Inmiddels werkt Bart al ruim 10 jaar bij Netco. Hij vertelt over zijn carrièremove, die misschien wel minder opmerkelijk is dan het in eerste instantie lijkt.
Lees verder wat Bart in donkere steegjes doet >>>
 
// Netco Zomer Film Tip
Ondanks matige kritieken van de recensenten vinden wij dat je deze film moet zien. Niet omdat Emma Watson er in speelt (nou dat helpt wel mee) of Tom Hanks (dat helpt ook mee) Maar het gaat namelijk over Privacy, je weet wel dat was iets wat je vroeger had...
 
Vertel me meer over deze film >>
  
Snelle links
Aanmelden
Afmelden
Gegevens wijzigen
Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Contact gegevens
Alexanderstraat 10
2011 VE Haarlem
E-mail: info@netco.nl
Telefoon: 023 - 5345554
Media
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
U ontvangt deze mail op <<e-mail>>