Copy
 
 
 
 
SAVE THE DATE: PERSVOORSTELLING "HET IJSKRISTAL VAN SNOWAKIJE" OP DINSDAG 19 NOVEMBER.
 
24 oktober 2013 - Antwerpen
 
 
 
 
IMG
 

Ontmoeting met de cast en de makers van het magische wintersprookje "HET IJSKRISTAL VAN SNOWAKIJE".

 
 
Uitgezonderd.Theater!, de makers van o.a. ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ en ‘De Heksen’ betoveren opnieuw de hele familie tijdens de kerstperiode met een splinternieuw en hartverwarmend magisch wintersprookje. ‘Het IJskristal van Snowakije’, wordt de spannendste, gezelligste en de meest betoverende muzikale theatervoorstelling van het jaar. Première op 20 december in de Rode Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen. Regie en teksten zijn van de hand van Tijl Dauwe. Joris Hermy componeerde de muziek en cast van dienst is Gerdy Swennen, Jeroen Maes, Sven Tummeleer en Sara Gracia Santacreu die de hoofdrol speelt.

Frisca, de koningin van de sneeuwelfen van het Land van Snowakije heeft grote problemen. Het IJskristal van Snowakije is verdwenen! En zonder het IJskristal kan het niet sneeuwen. Er is maar één iemand die haar kan helpen. Maar jammer genoeg woont die persoon in een andere wereld.Lukt het Frisca het IJskristal terug te bemachtigen? En nog belangrijker: Wordt het dit jaar Kerst?
 
 
 
 
 
Noteer alvast 19 november in uw agenda!
 
 
De persvoorstelling van dit project komt er aan. Op dinsdag 19 november om 13u30 mogen wij u eindelijk de cast en de creatieven van HET IJSKRISTAL VAN SNOWAKIJE voorstellen. Kom kennis maken met bovengenoemde personen. Wij zorgen alvast voor een aangename setting! Uw uitnodiging en meer details volgen nog.
 
 
 
 
UW PERSCONTACT – niet voor publicatie
 
Wilt u iets brengen rond HET IJSKRISTAL VAN SNOWAKIJE? Neem dan contact op met Katrien Adriaens op 0478 517801 of katrien@frenesia.be . Beeldmateriaal, extra info, een interview of reportage kunt u bij haar regelen. 
 
 
Met dank voor de verspreiding van deze informatie,


 
 
 
 
 
IMG
 
 
 
 
 
 
 
 
Hebt u nog suggesties over dit persbericht? Neem dan zeker contact op!
 
Frenesia Website
 
www.frenesia.be
info@frenesia.be
0478 51 78 01
 
Inschrijven persberichten - UitschrijvenDoorsturen naar een vriend
 
© Copyright Frenesia 2012