Copy
In deze nieuwsbrief leest u over ons komende concert met Italiaanse componisten uit diverse eeuwen
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven, klikt u dan hier

Nieuwsbrief maart 2017

Audrey Hepburn en Gregor Peck op een Vespa door Rome in Roman Holiday?
De vrolijkheid en liefde spat ervan af! Dat het er niet altijd zo vrolijk aan toe gaat, sterker nog: dat mannen en vrouwen ongelukkig kunnen zijn in het huwelijk, schrijft de Italiaanse componist Luigi Dallapiccola (1904-1975) in zijn liederen Il Coro delle Malmaritate en Il Coro dei Malammogliati wat betekent Koor van de ongelukkig getrouwde vrouwen resp. mannen.
 
Deze twee stukken zal Vocaal Ensemble Zutphen ten gehore brengen in het concert met de titel Dolce e amaro: Italiaanse muziek uit verschillende tijden, rakend aan het thema 'zoet en bitter' in brede zin: niet alleen oorlog en het smeken om vrede, maar ook de zoete oorlog van het minnen, van aantrekken en afwijzen. Het koor zingt werken van Monteverdi, Vivaldi, Rossini, Pizzetti en Dallapiccola. Door op deze link te klikken, kunt u het volledige programma bekijken op onze website.
Het koor werkt in dit concert samen met Anna Wiersma, t/m januari 2017 stadsdichter van Zutphen. Zij geeft commentaar op de muziek met poëtische 'tussenspelen'.
Aan dit concert werken verder mee: Marion Röber, mezzosopraan, Dirk Luijmes*, kistorgel en harmonium en Inja Botden*, cello (* alleen in Zutphen).

Concerten:
Zaterdag 13 mei, 20.00 uur, Sint Janskerk te Zutphen
Zondag 14 mei, 15.30 uur, Oude Jan te Velp (bij Arnhem). Na afloop van dit concert in Velp wordt u uitgenodigd voor een drankje.

Klik hier voor de kaartverkoop.

In het najaar zullen wij een programma brengen met 'voor elk wat wils', waarbij wij een keuze maken uit de muziek die wij de afgelopen jaren hebben gezongen. 

Ik hoop velen van u te mogen begroeten op één van de concerten in mei.

Tot ziens,
Liliane Norg


 
Facebook
Twitter
Website
© 2017 Vocaal Ensemble Zutphen, 


Afmelden voor deze Nieuwsbrief    Wijzig uw gegevens    Stuur deze Nieuwsbrief naar een vriend

Email Marketing Powered by Mailchimp