Copy
View this email in your browser

DBKK Nyhedsbrev, februar 2016

DBKK ordinær generalforsamling onsdag d. 16. marts kl. 19
Bestyrelsen inviterer hermed til generalforsamling onsdag d. 16. marts kl. 19 i multifunktionsrummet i B&W. Kom og giv DIT besyv med om, hvad DU synes er vigtigt i DIN klub, og vær med til at vælge de kommende bestyrelsesmedlemmer!

- Forslag kan stilles til bestyrelsen senest 2 uger før (onsdag d. 2. marts)
- Materiale offentliggøres senest 1 uge før

Indbydelse og materiale ligger på DBKK’s hjemmeside
Tilmeld dig også facebookeventet - og del gerne invitationen :)

Gæstebilletordning for medlemmer
Som en ekstra bonus til vores medlemmer (dvs. folk med måneds- eller årskort til klatrehallen eller DBKK-medlemmer uden klatremedlemsskab) kan du fremover købe dagsbilletter til en reduceret pris på 80 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn, dog max. 4 gæster pr. medlem. Fremvis gyldigt medlemsskab i cafeen.

Ruteapp til ruter i hallen
En af vores energiske, frivillige rutebyggere har udviklet en ruteapp til ruterne i B&W! Her kan du se de seneste ruter i HELE hallen sorteret efter grad, byggedato mv., oprette dig som bruger og logge hvilket ruter, du har klatret! Løsningen er lavet som en web-app, hvilket betyder, at den i virkeligheden kører som et mini website og derfor kan tilgås fra alle browsere på smart phones, ipad, PC, Mac etc. Den kan også køre som smart phone App ved at man lægger en genvej til sin ”home screen”. Illustration af hvordan man gør dette på Iphone ligger (snart) på hjemmesiden.
Link til ny
RUTE-app.

Boulderbyg, Midnight Boulder og Hyg&Byg
Bestyrelsen har indgået nye aftaler om boulderbyg i B&W. Bloctools bygger et nyt sæt ca. hveranden tirsdag (i ulige uger). Samtidig er der lavet aftale med NoGravity om at afholde månedlige Midnight boulder events samt lejlighedsvist Hyg&Byg events. De nybyggede sæt fredes for frivilligt byg, indtil Bloctools/NoG bygger deres næste nye sæt. Resten af B&W´s boulder er fri til at bygge for frivillige medlemmer.

Midnight Bouldering fredag d. 26. februar kl. 20
Der er endnu en gang lækre problemer og kolde øl i symbiotisk sammenblanding, når NoGravity & co. blænder op for endnu en Midnight Boulder.

Rutebyggerkursus - lørdag d. 27. februar kl. 10-18
1-2-3 rutebyg! Kom og vær med til at bygge ruter og sætte dit præg på din klub. B&W med instruktør Ulrik Lund ved roret byder op til endnu et forrygende rutebygkursus. Eneste forudsætning for at tage med på kurset er det røde sikringskort og egen sele. Tilmeld dig på facebook
HER.

B&W cup #1 - TotalBoulderKonkurrence lørdag d. 5. marts
Så er tilmeldingen åbnet for 1. runde af B&W Cup'en! Der sættes ca. 25+ problemer, og er som sidste år en TOTALBOULDERkonkurrence, så ALLE kan være med. Som noget nyt i år har vi udvidet konceptet med en HOLDkonkurrence, så du kan deltage på hold á 3 personer. Du er selvfølgelig også velkommen til bare at komme og se finalerne, der starter kl. 19 - og ikke mindst være med til den efterfølgende klatrefest!
Tilmeld dig på Dansk Klatreforbunds
hjemmeside.
Se også mere info på
facebook - og HUSK at invitere alle dine venner!

Klubture i foråret
Der er allerede planlagt en række klubture i foråret:
19. - 28. marts: Påsketræf i Buis, (turleder: Sally Westergaard)
22. - 24. april: Gøteborg for begyndere, (turleder: Sally Westergaard)
5. - 8. maj: Kr. Himmelfartstur til Nissedal (turleder: Søren Smidt)
14. - 16. maj: Pinsetur til Bohuslän (turleder: Søren Smidt)
30. maj - 4. juni: Kalymnos (turleder: Morten Overgaard og Sally Westergaard)

Få overblikket over (foreløbigt) planlagte klubture og turledere DBKK’s hjemmeside HER.

Pris for studiemånedsmedlemskab øges, som planlagt  til 269 kr./måned pr. 1. april
På generalforsamlingen i marts 2015 tilkendegav bestyrelsen, at prisen på studiemånedsmedlemsskaber var lidt for lav i forhold til almindelige månedsmedlemmer. Prisen på studiemedlemsskab øges derfor som planlagt fra 249 kr./måned til 269 kr./måned pr. 1. april 2016. Til gengæld lægger bestyrelsen ikke op til kontingentstigninger for øvrige medlemsskabstyper til den kommende generalforsamling d. 16. marts 2016.

Subscribtion:
unsubscribe from this list    update subscription preferences