Copy
View this email in your browser

NYHEDSBREV #20, MAJ 2015

 

Indhold:

 • Nyt medlem af bestyrelsen
 • Rutebygning efter B&W cup #2
 • Er du vores nye liftsansvarlige?
 • Lær at bygge ruter og boulderproblemer
 • Indrapportering af fejl og mangler om sikkerhed til caféen
 • Foredrag torsdag d. 21. maj kl. 20
 • Træner info-møde den 2. juni kl 18.30
 • Klatretræning for trænere - første tirsdag hver måned
 • Morgentræning tirsdag og torsdag fra kl 7
 • Tovholder til Kulturhavn 6. - 7. august
 • B&W sommerfødselsdagsfest 5. september
 • B&W cup #3 - lørdag d. 12. september
 • Ændrede åbningstider
 • Kommende lukkedage

 

Nyt medlem af bestyrelsen

Cathrine Howitz er i starten af maj indsuppleret i bestyrelsen. DBKK’s bestyrelse består nu af 6 personer, som udover Cathrine tæller Margrethe Thuesen (formand), Martin Harss (kasserer), Henrik Jessen Hansen, Esbjørn Schroll og Anders Strange Nielsen. Vi ser frem til at have Cathrine med på holdet!!

 

Rutebygning efter B&W cup #2

Efter en succesfuld B&W cup #2 er vi ved at få reetableret den del af hallen. Mange tak til Mads Jørgensen for endnu en fantastisk konkurrence, og på forhånd tak til alle de frivillige rutebyggere, som hjælper med den efterfølgende rutebygning. Giv dem gerne en hånd med at slæbe greb mv., hvis der er brug for det. Husk!! Respektér rutebyggernes afspærring!! 

 

Er du vores nye liftsansvarlige?

Vi har nu fået vores egen lift! Og med det følger et ansvar for, at der er styr på sikkerhed og vedligeholdelse af liften. Vi søger derfor en liftsansvarlig, som kan stå for løbende at instruere nye brugere af liften, koordinere hvem der kan bruge den hvornår, føre logbog mv. Opgaven kræver tæt koordination med både rutebygger- og sikkerhedsudvalget og vil blive belønnet efter individuel aftale.
Skriv til Cathrine Howitz på
cathrine@dbkk.dk, hvis du er interesseret.

 

Lær at bygge ruter og boulderproblemer

Vil du gerne lære teknikkerne bag at bygge ruter og boulderproblemer? Så har du chancen NU, hvor vi sætter to kurser op inden sommerferien. Kurserne koster en rund 50’er, og tilmeldingen åbner snart på hjemmesiden blocs-walls.dk/book-nu!/. Kontakt rutebyggerudvalget på rutebyg@dbkk.dk, hvis du har spørgsmål. 


Boulderbygkursus: fredag d. 12. juni (ca. kl. 17-22) 

Rutebygkursus: søndag d. 14.+21. juni (begge dage inkl.)

 

Indrapportering af fejl og mangler om sikkerhed til caféen

Bliver du opmærksom på fejl og mangler, som handler om klatresikkerheden i hallen, kan du indrapportere det på et særligt skema, som ligger i caféen. 

 

Foredrag torsdag d. 21. maj kl. 20 - Internationale træf

Søren Smidt er vært for det 3. af i alt 7 foredrag i år. Denne gang fortæller han om sin deltagelse i internationale træf i Nordnorge, Skotland og Sierra Nevada. Mød op kl. 20 i multifunktionsrummet til en hyggelig aften. Foredragsrækken holder pause hen over sommeren og fortsætter til september.
 

Træner info-møde den 2. juni kl. 18.30

TI-udvalget holder et 30 minutters oplæg om planerne for trænerholdene for efteråret 2015. Samtidig fortæller vi om mulighederne for at blive træner i klubben. Der vil være spørgsmål og diskussion for interesserede fra kl 19.00 og frem. 

 

Klatretræning for trænere - første tirsdag hver måned

Når ovenstående møde - 2. juni -  er overstået, tager vi hul på et nyt initiativ: Klatretræning for trænere. Det er et initiativ hvor alle trænere, hjælpetrænere, aktive som passive har mulighed for at mødes og træne sammen første tirsdag i hver måned. 

 

Morgentræning tirsdag og torsdag fra kl. 7:00

Er du interesseret i at træne om morgenen, er der mulighed for dette hver tirsdag og torsdag fra kl 7, hvor Morten Overgaard (adm@dbkk.dk) normalt vil være til stede i hallen. Cafeen åbner dog ikke før kl.10. Tilmeld dig Mortens ‘morgentræningsmailliste’, hvis du vil være sikker på at kunne komme ind i hallen i tilfælde af ferie og fridage. 

 

Tovholder til Kulturhavn 6. - 7. august

Blocs & Walls deltager i Kulturhavn den første weekend i august. Vi er tilmeldt i tidsrummet fredag kl. 17-20 og lørdag kl. 12-16. Vil du være med til at arrangere eventet? Så kontakt Margrethe Thuesen på formand@dbkk.dk. Aflønning aftales individuelt.

 

B&W sommerfødselsdagsfest 5. september

Vi holder et brag af en sommer- og fødselsdagsfest i B&W lørdag d. 5. september! Festen er både for medlemmer, venner og andet godtfolk. Vi tænder op i grillen fra ca kl.18, mens selve festen skydes i gang ved 20 tiden. Billetsalget starter snarest! 

 

B&W cup #3 - lørdag d. 12. september

Næste afdeling af B&W cuppen afholdes lørdag d. 12. september - denne gang som totalboulderkonkurrence. Sæt X i kalenderen allerede nu! Tilmelding åbner senere gennem forbundets hjemmeside www.klatreforbund.dk.

 

Ændrede åbningstider

2. pinsedag, d. 25. maj, har B&W åbent fra kl. 10-20. I weekenden holder hallen åbent som normalt.

I sommerferieperioden uge 28-31 (d. 6. juli - 2. august) ændrer vi åbningstiderne til kl. 13-22 på hverdage. Åbningstiden i weekenderne vil fortsat være kl. 10-20. 

 

Kommende lukkedage 

B&W er vært for en konference (European Academy of Childhood Disability) fredag d. 29. maj. Hallen er derfor lukket for klatring fra kl. 18:00
 

Distortion indtager (også) Refshaleøen i weekenden d. 5. - 7. juni, og der er lukket for klatring fredag og lørdag.

Søndag er der igen åbent fra kl.13:00. Som sidste år kan interesserede melde sig til at klatre med pandelamper under festen både fredag og lørdag  kl. 22 - 24. Der er 2 x 12 stk billetter til rådighed. Tilmeld dig i caféen fra torsdag d. 21. maj kl. 17:00. Først til mølle!!  

 

 

Subscribtion:
unsubscribe from this list    update subscription preferences