Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser

NYHEDSBREV #17, 2015

 

Slynger og ankre 

Sikkerhedsudvalget forventer at være færdig med gennemgang af samtlige ankre og slynger i hallen i slutningen af februar. Men skulle du finde en slynge, du synes ser mistænkelig ud, opfordrer vi altid til, at man reagerer og skriver til sikkerhed@dbkk.dk.

 

Du kan læse mere om sikkerhed i forbindelse med klatring i hallen her:
http://blocs-walls.dk/info/sikkerhed-i-hallen/

 

Ulykkesrapportering

Vi opfordrer til, at ulykker og nærved-ulykker i hallen bliver rapporteret. En nærved-ulykke er en hændelse, som kunne have udviklet sig til en ulykke, men som blev afværget eller på anden måde undgået. Når disse hændelser rapporteres, får vi en større viden om risici og om, hvornår og hvordan uheld sker. Det hjælper os fremadrettet i vores kurser og uddannelser.

 

I caféen ligger der nu en særlig sikkerhedsmappe, som du skal spørge efter, hvis uheldet er ude. Ulykkes rapporteringen ser sådan ud, og kan ligeledes udfyldes online: https://docs.google.com/forms/d/1Lp0ILTxSitIVHa96tMsYEYBrjAF05sr_rEiskKsp1f4/ 

 

Påsketræf i Buis les Baronnies 

I mange år har klubbens medlemmer mødtes til Påsketræf i det sydlige Frankrig. Nærmere bestemt i vidunderlige Buis Les Baronnies i Provence.Træffet afholdes naturligvis også i år og såvel “veteraner” som nytilkomne er velkomne.

 

Turleder er Peter Olsen, som vil være behjælpelig med at sluse nye deltagere ind i træffet, vise ruter, give gode råd osv. 

 

Du kan læse meget mere om Buis turen her:  https://docs.google.com/document/d/1iHG2abuQEuUKI8FR_Tn4qQecj_-bLprb2j3kl1RxjJc/edit?usp=sharing 

 

Annoncesælger søges til magasinet Klatring

Kan du sælge annoncer, er det lige dig vi står og mangler i redaktionen på Klatring - vores medlemsmagasin. For at få Klatring op at køre igen, har vi brug for en person, som kan kontakte potentielle annoncører i Klatring. 

 

Vi sigter mod fire årlige udgivelser, og at redaktions timer og omkostninger til bl.a. tryk, skal dækkes af annonceindtægterne. 


Du kan kontakte Camilla Hylleberg på cah@rebelmediahouse.com, hvis du vil vide mere.

 

Nyt fra rute- og boulderbyg udvalget

Der er fuld gang i både rutebyg og boulderbyg. 

Hver anden fredag (ulige uger) nedtages greb for en boulder sektion. Der plejer være omkring 10-15 personer m/k, som deltager. Ofte bygger man problemer på det niveau, man selv klatrer, så der er brug for klatrere på alle niveauer til at bygge.

Det starter kl. 17:00 hver anden fredag (ulige uger). De næste gange bliver fredag d. 27. februar, d. 10. april, og d. 24. april (i marts er der konkurrence).

Den 14. - 19. marts bygges der på Mezzanin Nord II. Nedtagning af greb starter lørdag den 14. marts kl. 10:00. Der er brug for et par ekstra hænder (selvom man ikke skulle tro det, når Mads Peter først går i gang).

 

Hvis du har lyst til at bygge ruter, men ikke har prøvet at klatre på reb før, så kontakt rutebygger udvalget. De vil gerne give 1-2 timers introduktion i forbindelse med grebsnedtagning eller rutebyg.

 

For spørgsmål og andet omkring rute- og boulderbyg kontakt: rutebyg@dbkk.dk

 

Boulder konkurrence d. 7. marts

Den første af fire CUP konkurrencer i årets løb i B&W. Konkurrencen er for ALLE. Meld dig til på forbundets hjemmeside.

 

I forbindelse med boulder konkurrencen  skal der tages greb ned fra Boulderen søndag den 1. marts. Nedtagning og vask af greb starter kl. 12:00.

 

Kom og giv en hånd med - der er brug for dig, og det er sjov! 

 

Drytooling

Husk at du kan træne med isøkserne i Sundholm. Og vinteren er ikke forbi endnu. Der er klubaften hver onsdag fra kl. 18:00. Kontakt alpinudvalget - også hvis du vil vide mere om bjergbestigning: alpin@dbkk.dk

 

Cool klatreworkshops i foråret 

Klatring gør dig utvivlsomt stærk, men er også en belastning for kroppen, hvis ikke du træner rigtigt. Lær noget om, hvordan du træner for at undgå skader:

http://bookeo.com/blocs-walls?type=2247XMX6W14B7774A62E

 

Variér din træning og bliv en bedre klatrer

http://bookeo.com/blocs-walls?type=2247JTTH314B779463E2

 

Fotoworkshop i hallen

Lørdag d. 11. april kan du deltage på en 1 dags boulder fotoworkshop i hallen. Det er vores fotograf Camilla Hylleberg, som står for undervisningen. Så har du hang til at skyde billeder på klatreture, så er dette måske noget for dig. Tid: kl. 10:00 til 18:00. Pris: kr. 500,- (kommer i webshop'en snarest)


Generalforsamling

Der er generalforsamling i klubben d. 25. marts. Indkaldelsen finder du på www.dbkk.dk.

Mere info følger.

 

Klubbens kalender

Vi prøver at samle de fleste begivenheder i klubben - stort som småt - i kalenderen: http://blocs-walls.dk/andre-medlemstilbud/bwkalender/

 

Åbningstider i påsken 

Vi har valgt at holde åbent hele påsken - på trods af helligdage og klippesøgende klatrere. Åbningstiderne er ændret en smule:
Skærtorsdag til 2. påskedag: kl. 10:00 - 18:00 (5 dage)

 

 

Copyright © 2015 DBKK, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp