Copy
View this email in your browser

Nyhedsbrev #24, november 2015

 
 

DBKK julefrokost d. 5. december kl. 18

Så er det blevet tid til, at give den gas til årets julefrokost igen! Billetten koster den nette sum af kr. 200,- men så får du også både middag, fest, snaps, underholdning, live swing band og andet godt for pengene. Du tilmelder dig, og betaler i cafeen samtidigt med, at du skriver dig på en opgave ifm. festen - fx rydning af madrasser, oppyntning, barvagter, underholdning, afrydning mv. Du er også velkommen til at komme efter kl. 22:00 for en rund 50’er, som betales i døren.

Vi glæder os til årets stærkeste fest i B&W!

OBS! absolut sidste frist for tilmelding er søndag d. 29. november!!

Tilmeld dig facebook-event’et her.

 

Medlemsmøde tirsdag d. 24. december kl. 20:00

Som annonceret i sidste nyhedsbrev holder vi et medlemsmøde om, hvordan midlerne i DBKK for 2016 skal prioriteres. Til dette formål præsenterer bestyrelsen de forskellige udvalg, hvor vi meget gerne vil have JERES input til udvalgenes fremadrettede arbejde. Mød op og giv din mening til kende, hvis du vil have indflydelse på, hvad der sker i din klub!

 

Husk dog at vi er en frivilligt ledet klub, og at initiativerne derfor som udgangspunkt skal bæres af frivilligt arbejde, medmindre opgaven er så vigtig, at vi vil betale os fra det.

Vi ser frem til at se så mange som muligt til en konstruktiv dialog om Dansk Bjerg- og Klatreklubs fremtidige udvikling. Facebookevent

 

Midnight Boulder - hyggekonkurrence fredag d. 27. november kl. 20:00

B&W har indgået en aftale med NoGravity om, at der fremadrettet arrangeres midnight bouldering ca. en gang om måneden. Første gang er fredag d. 27. november, hvor Esben Seir står for at bygge lækre problemer og spille fede tunes, mens du selvfølgelig kan købe iskolde øl, at krydre aftenen med. Deltagelse er GRATIS for medlemmer, mens gæster udefra skal betale normal entré. Tilmeld dig facebook-event’et her.

Sæt også allerede nu kryds i kalenderen fredag d. 18. december, 15. januar og 26. februar, hvor vi forventer at de næste midnight boulders løber af stablen. 

Subscribtion:
unsubscribe from this list    update subscription preferences