Copy
View this email in your browser

NYHEDSBREV #19, APRIL 2015

 

Indhold:

  • Ny bestyrelse og generalforsamling.
  • B&W cup #2 - Totalrutekonkurrrence lørdag d. 9. maj.
  • Frivilligheds- og medarbejderfest lørdag d. 18. april.
  • Arbejdsdag lørdag d. 18. april kl. 12:00.
  • Medlemsmøde og ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 28. april.
  • Sommerstøttefest til august - næste møde torsdag d. 9. april.
  • Foredrag og klubaften torsdag d. 23. april kl. 20:00 - Seven Summits.
  • Fredagsklatring for venner - særpris kr. 100,-
  • Vil du gerne være instruktør eller forny din instruktøruddannelse?
  • Er DU vores nye webredaktør?

 

Ny bestyrelse og generalforsamling

Der blev afholdt ordinær generalforsamling d. 25. marts med mange gode indlæg fra medlemmerne. Referat af mødet og formandens beretning vil snarest blive lagt på hjemmesiden (www.dbkk.dk). 

 

Margrethe Thuesen har overtaget formandsskabet fra Henrik Jessen Hansen, som fortsætter som bestyrelsesmedlem, mens Martin Harss fortsat er kasserer. Bestyrelsen består derudover af Esbjørn Schroll og Anders Strange Nielsen. Jill Sindholt og Bo Thomsen valgte at træde ud af bestyrelsen. Forretningsudvalget, som varetager sager relateret til den daglige drift af B&W, består nu af Martin, Margrethe og Esbjørn.

 

Husk, at du altid kan kontakte bestyrelsen på bestyrelse@dbkk.dk. Vi ser frem til et godt nyt arbejdsår! :)

 

B&W cup #2 - Totalrutekonkurrrence lørdag d. 9. maj

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, så har vi startet en ny klatrekonkurrence i år. B&W cup er en turnering med  2 boulder og  2 rute konkurrencer med problemer/ruter i alle sværhedsgrader, så ALLE kan være med. Vi byder derfor velkommen til den første RUTEkonkurence - B&W Cup #2 - lørdag d. 9. maj fra kl. 12. Ruterne bliver bygget af Ohrsten Højby, Søren Andersen og Ulrik Lund.

 

Så tag din klatremakker i hånden og tilmeld dig konkurrencen INDEN FREDAG D. 10. APRIL - hvis der ikke er nok tilmeldte på dette tidspunkt, bliver konkurrencen ikke til noget! Det koster 150 kr. at deltage, som betales ved tilmelding på forbundets hjemmeside: http://klatreforbund.dk/event/bw-cup-2/ 

 

Frivilligheds- og medarbejderfest lørdag d. 18. april

Til frivillige og medarbejdere i B&W (de seneste 6 mdr.):

Bestyrelsen inviterer medarbejdere og frivillige, der har deltaget i forskellige udvalgsaktiviteter eller lign., til fest i B&W lørdag d. 18. april kl. 19. Klubben giver en portion mad og lidt drikke for at sætte rammerne om en hyggelig aften, hvor folk kan snakke sammen på kryds og tværs. Yderligere oplysninger her: Festtilmelding.  

 

Arbejdsdag lørdag d. 18. april kl. 12:00

Inden frivilligheds- og medarbejderfesten kl 19 gentager vi successen fra februar med en arbejdsdag, hvor vi bl.a. gerne vil gøre noget ved vores udendørs arealer. Kontakt Margrethe (margrethe@dbkk.dk) hvis du har ideer til, hvad der skal laves - og mød op og hjælp os alle med at skabe en endnu bedre klub!

 

Medlemsmøde og ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 28. april

Der er medlemsmøde tirsdag d. 28 april kl. 19 i B&W, hvor Martin vil give en opdateret status på klubbens økonomi, og du har mulighed for at komme med ideer til klubbens frivillige udvalg. 

 

I forbindelse med medlemsmødet holdes en kort ekstraordinær generalforsamling med endelig behandling af regnskabet 2014  og bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer, som blev førstebehandlet på generalforsamlingen. Dertil vil der være mulighed for valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen.

 

Sommerstøttefest til august - næste møde torsdag d. 9. april

Vi planlægger at lave en større støttefest for klubben til august. Formålet er at skaffe kapital til klubben og samtidig fungere som sommerfest for klubbens medlemmer og venner. Arrangementet forventes både at omfatte en række aktiviteter om eftermiddagen samt en egentlig fest om aftenen med omkring 500 gæster. Vi har nedsat en lille arrangørgruppe, men kan sagtens være flere. Næste møde afholdes torsdag d. 9. april kl. 19 hos Margrethe på Egilsgade 3, 5.th., 2300 Kbh. S. Kom glad - og vær med til at skabe en fest! (Giv dog gerne en melding forinden på margrethe@dbkk.dk, hvis du planlægger at dukke op).

 

Foredrag og klubaften torsdag d. 23. april kl. 20 - Seven Summits

Til foredrag nr. 2 af i alt 7 dette forår og efterår fortæller Søren Smidt om dansk Guiness World Record på Seven Summits - det kommercielle eventyr. Det foregår i multifunktionsrummet kl. 20.

 

Fredagsklatring med venner - særpris kt. 100,-

Er du medlem med måneds- eller årsmedlemskab af hallen, kan du om fredagen tage venner eller familie med for 100 kr./pers. (dagskort, sko og leje af sele, normalpris 180 kr.). Så kom og vis din sport frem og få en hyggelig og aktiv start på weekenden :)

 

Vil du gerne være instruktør eller forny din instruktøruddannelse?

Så kontakt vores træner- og instruktørudvalg ti-udvalg@dbkk.dk, som vil stå for løbende at oprette nye kurser. Instruktøruddannelsen tilbydes gratis til medlemmer af B&W, som ønsker  at tage sikringshold og events i hallen efterfølgende.

 

 

Er DU vores nye webmaster/webredaktør?

Bestyrelsen arbejder løbende med at forbedre vores kommunikation på web, facebook, nyhedsbreve og andre platforme, men vi mangler noget ‘manpower’ til at give særligt vores hjemmesider en kærlig hånd.
Har du lyst og kompetencer til det? Så skriv til Esbjørn Schroll på
esbjoern@dbkk.dk.


Fotoworkshop på lørdag

Har du hang til at skyde billeder på klatreture, så er dette måske noget for dig?
Kom og vær med til en forrygende foto workshop med Danmarks førende kvindelige adventure fotograf Camilla Hylleberg. Tilmelding er overskredet, men vi prøver lige alligevel, at lokke ...
Se mere her: http://www.blocs-walls.dk/book-nu!/fotoworkshop/

Subscribtion:
unsubscribe from this list    update subscription preferences