Copy

DBKK nyhedsbrev, juni 2016

Ordens- og sikkerhedsregler

 

Vi vil gerne gøre sikkerheden i klatrehallen bedst mulig, og har derfor opstillet en række retningslinjer, som I bedes følge. Det handler om, at klatringen i hallen skal foregå sjovt og sikkert for alle. De nye ordens- og sikkerhedsregler hænger i B&W og fremgår af vores hjemmeside.

 

Reduktion af kalk i luften

Bestyrelsen følger op på beslutningen fra den ekstraordinære generalforsamling om reduktion af kalk i luften i B&W ved i første omgang at gennemgå eksisterende viden om luftbåren kalk, og danske og internationale erfaringer med tiltag til at nedbringe niveauet af kalk i luften.

Hvis du har viden og / eller erfaringer på området, som du gerne vil bidrage med, kan du kontakte Morten Damkjær Nielsen: mortend@dbkk.dk i DBKK´s bestyrelse.

Samtidigt vil vi opfordre dig til at vise hensyn og bruge så lidt kalk som muligt, når du klatrer i B&W. Meget gerne i form af flydende kalk.

 

Klubture

  • DBKK-sommertræf i Chiavenna, 18. - 22. juli
    Turleder: Anders Strange: 42 65 21 55, anders.strange@gmail.com
    Læs evt. mere på https://www.facebook.com/events/541172319385614/

  • El Chorro 17.- 23. oktober 2016 (Efterårsferien)
    Turleder: Sally Westergaard:  22 36 65 97, sw3530@gmail.com
    El Chorro har et enormt udbud af kvalitetsruter både for begyndere og for stærke klatrere. Sally Westergaard kender El Chorro som sin egen bukselomme og kan vise de bedste områder og fedeste ruter.

 

Midnight Boulder

I B&W fredag den 17. juni: klatring og fredagshygge i en skøn cocktail!
Læs evt. mere på https://www.facebook.com/events/574606139360974/

 

Uofficiel sommerfest

I B&W fredag den 24. juni kl. 19.
Konceptet er, at vi sørger for, at der bliver fyret op under grillen, og du medbringer mad og drikke til eget forbrug. I tilfælde af regn kan vi trække indenfor i hallen eller henlægge festlighederne til Det Optiske Tårn.

Læs mere på: https://www.facebook.com/events/1606780032969904/

 

Åbningstider i sommerferien

I hverdagene fra 4. juli - 5. august er hallen åben fra kl. 12 - 22.
I weekenderne er hallen åben som vanligt fra kl. 10 - 20.

 

Holdtræning til børn- og juniorklatrere i efteråret

Vi tilbyder mange muligheder for holdklatring til børn- og juniorklatrere, fra hyggeklatring for de små børn til elitetræning og alt i mellem, og er nu ved at tilrettelægge børne- og juniorklatreholdene i efteråret, så hvis du er forælder til et barn eller juniorklatrer, som gerne vil på hold, og du har præferencer om ugedag, tidspunkt o.l., så skriv venligst til vores holdkoordinator Niels Riegels: niels@dbkk.dk.
Du kan læse mere om vores tilbud på: http://www.blocs-walls.dk/hold/.

Det Optiske Tårn

Det Optiske Tårn er nu klar til brug! Efter nogle hyggelige arbejdsdage kan vi begynde at bruge det som klublokale (2 hverdagsaftener om ugen), leje det ud til fester og nyde den fantastiske udsigt. Jacob Seir: event@blocs-walls.dk, koordinerer booking af lokalet. Prisen er foreløbigt sat til 4.500 kr./weekend for medlemmer af DBKK (herunder også alle års- eller månedsmedlemmer af B&W) og 6.000 kr./weekend for eksterne.

I Det Optiske Tårn er vi også i gang med at genetablere klubbens bibliotek. Bøgerne er nu slæbt op og (delvist) sat i orden, så tag et kig derop, hvis du har lyst - nøglen kan rekvireres i caféen.

Vil du donere din gamle sofa til at skabe hygge deroppe, vil det også være meget kærkomment!

Ved samme lejlighed er en del eksemplarer af klubbens 50 års-jubilæumsantologi kommet frem af gemmerne. Få et gratis eksemplar i caféen, og nyd de gode historier hjemme i din egen sofa.

 

B&W Cup

Tusind tak til alle medvirkende og til vores sponsorer til vores totalrutekonkurrence B&W Cup #2 lead den 21. maj. Du kan finde resultaterne fra konkurrencen HER.

Næste afdeling af B&W cup’en #3 er en totalboulderkonkurrence, der bliver afholdt den 10. september, så husk at sætte kryds i kalenderen! B&W cup #4 (lead) er planlagt til den 19. november.

 

Ung dansk kvinde klatrer 8b+

Natacha Jagd har klatret 8b+ på "Kale Borroka", der ligger i Siurana i Spanien. Hun er den første danske kvindelige klatrer, der klarer 8b+, og har dermed skrevet dansk klatrehistorie. Tillykke til Natascha!

 

Foredrag med Bo Belvedere den 12. maj

Bo Belvedere fortalte til et velbesøgt arrangement om sit 8000+ projekt, herunder flere bestigningsforsøg på Everest og den succesfulde bestigning af Cho Oyu (8201m). Har du idéer til flere af denne type eller andre slags foredrag? - så skriv til os på: bestyrelse@dbkk.dk.

View this email in your browser
Subscribtion:
unsubscribe from this list    update subscription preferences 


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
DBKK · Refshalevej 163 D · Copenhagen 1432 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp