Copy

Vuur! Dans! Verbinding! Feest!

                                 
Universa viert het leven!


Universa Vzw bestaat 1 jaar.. Dit vieren we graag met veel mensen, moeder natuur, heerlijke muziek, performances, lekker eten & drinken en.. vooral veel lol! Onder één bladerdak maken we er samen een feest van! Jullie worden allemaal van harte uitgenodigd voor dit spetterende feest !!

 
  
Hoe?

* 13.00u
Open bos-deuren met openingsmeditatie
(het feest vind plaats in een echt feeëriek bos).

* 13.30u
Start van het muziek/performers/kids programma.

* 14.00u
Echt 'zomeren' gaat gepaard met een zalig open lucht feestje!
We gaan dit op een unieke manier doen die Universa waardig is. Tot op de dansvloer!

* 17.30u
Pot-luck - breng zelf iets lekkers mee (hoofdgerecht) voor de hele groep.
Zo creëren we samen een unieke tafel! Wij serveren de soep, samen zorgen we voor derest.
*** Noot! Breng eigen bord, kom en bestek mee!! ***


Wat?

Universa heeft zoals steeds een knallende line-up voorzien:
muziek - performance - kinderen - vuur - sapjes & hapjes
BABARA BANGOURA & GROEP - LIVE WEST AFRICAN MUSIC
Met trots presenteren wij u voor de tweede keer Babara Bangoura!! Een een djembefola uit Guinee, internationaal bekend als lid van groepen zoals 'Sewa Kan' van Mamady Keïta en zijn eigen groepen 'Foli Kan' en 'Bolo Kan'. Babara leidt de muziekschool 'Manding Foli' in Brussel. Een voorproefje: http://www.youtube.com/watch?v=rn34G95j83g
ECSTATIC DANCE DJSET + LIVE PERCUSSIE
Dj Mantradeli + Live percussie - Freeflow dans op Tribal dansmuziek
Het allereerste Universa Ecstatic Dance moment! Een welbeproefd concept dat Universa op zeer regelmatige basis tevoorschijn zal toveren. Dansfeesten op z'n Universa's!

http://www.dancingspirit.be/Ecstatic-dance-universa-zomerfeest.html
REGAL TRIP (fr) IN CONCERT
Speciaal vanuit Frankrijk voor Universa brengt Regal Trip hun gloednieuwe show! Formatie van Percussie, Bas, Didgeridoo, en Batterie. Een live-experience om U tegen te zeggen!  Een voorproefje: http://goo.gl/xr0iE7
REACHING THE ROOTS
Een meditatieve "tribal experience" met muzikanten vanuit Europa en India. Het geheel vormt een unieke LIVE Jam Sessie met Didgeridoo, djembé, accordeon, viool, tamboer, shakuhachi zen-fluit en meer. De groep speelt dit jaar op festivals zoals Ozora in Hongarije en komen nu speciaal voor ons naar België afgezakt !
BIODANZA
Biodanza betekent letterlijk 'dans van het leven'. Op gevarieerde muziek laten we ons lichaam bewegen: individueel, per twee, met iedereen samen. We drukken uit wat er in ons leeft. Zo kan onze vreugde stromen. Een moment van vrij bewegen, een moment voor jezelf, een moment van ontspanning.  Het kan je helpen je terug te brengen naar je innerlijke harmonie, naar je vreugde, naar het appreciëren van het kleine, van al wat is.
http://www.levensplezier.be/
LACHYOGA
Lach yoga met Nozomi Lambrechts. Samen lachen en universele verbinding.
Hahahaaa zalig mijn buikchakra gloeit van geluk
!!
OERSPRONG TRIBAL RITES
Deze rituele vuurdansers uit eigen land brengen ons een uniek vuurspektakel. http://www.oersprong.be/
TEZCAT
Peter de Clippel verzorgt voor ons een live-performance met wel zeer speciale set-up. Een must-experience! https://soundcloud.com/tezcat/safke-sali
MANTRA MUSIC
Zingen, samen zingen en muziek maken, dat is haar passie, en die wil ze graag delen! Tessa de Koningh zingt verschillende zelfgeschreven liedjes en mantra's, anderen zijn nagezongen. Mantra Music wil je uitnodigen mee te zingen, ontspannen, verbinden, loslaten en vooral veel plezier te maken! https://soundcloud.com/tessa-de-koningh/i-am-grounded
KAMPVUURJAM
Breng jullie eigen instrumenten en stem mee en jam mee aan het kampvuur tot in de vroege uurtjes!!!
** VOOR DE JONGSTEN **
Graag nemen wij alle kinderen mee doorheen een ervaring waarin zij via spel, plezier en creativiteit contact maken met de Natuur en hun eigen natuur:

Doorheen de dag maken we kennis met Moeder Aarde en haar Natuurwezens. We bouwen een kamp met natuurlijke materialen, en brouwen zelf een gezonde heksensoep met de kruiden en vruchten die de natuur ons schenkt. We verkleden ons als natuurwezens en gaan op schattenjacht doorheen de bomen van het Elfenbos. Als de zon haar plaats in ruilt voor de maneschijn ontsteken de vlammen van de vuurvogel onze lampionnen. Allen te samen verzamelen we ons rond de verhalenverteller in de snoezeltent waar we naar de verhalen van Moeder Aarde luisteren totdat onze oogjes erbij dichtvallen. De natuurwezens waken over de kinderen die slapen terwijl de mama's en papa's verder kunnen genieten van het feest.
KAMPEREN
Er kan gratis 'getent' worden indien jullie dat wensen. Tenten kunnen opgesteld worden vanaf 17.00u. De kamping sluit de volgende dag om 13.00u.
 
PRAKTISCH
 
Inkomprijs:
Universa werkt steeds met het vrije bijdrage systeem. Jij kiest dus zelf wat je het feest waard vindt. Om een idee te geven van wat een feest zoal kost, vind je aan de ingang een kostenoverzicht. Aan de hand daarvan komen we tot de conclusie dat bij een richtprijs van 15 euro het feest bekostigd kan worden en deze events in de toekomst kunnen blijven georganiseerd worden. De richtprijs geven we jullie enkel mee als indicatie. Dankjulliewel voor al jullie bijdragen!
 
Locatie:
In het midden van het elfenbos! Volg de Universa pijlen van aan de parkeerplaats :-)
Leeuwkensweg, 2970 Schilde.

 
Openbaar vervoer:
Bus 610 vanuit Antwerpen rijd frequent en stopt vlakbij. (bushalte rozenhoek).

Parkeren:
Parkeren kan niet in het bos zelf omwille van de overbelasting van de natuur. Daarom raden wij jullie het volgende adres in te geven in de GPS, daar te parkeren en een wandelingetje van 5 minuten van daaruit te maken. Het parkeeradres is dus: Rozenhoek, 2970 Schilde. http://goo.gl/EvXQECTot binnenkort allemaal op dit magische event!
De Universa Feest Crew
Copyright © 2014 Universa, Alle rechten voorbehouden
.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Email Marketing Powered by Mailchimp