Copy
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
Uitslag cafetaria top 100 2016
Ieder jaar ergens in oktober komen we te weten wat de beste cafetaria van Nederland is. Dan maakt namelijk Snackkoerier de cafetaria top 100 bekend. De lijst is gebaseerd op de producten, klantvriendelijkheid, uitstraling, assortiment, hygiëne en originaliteit van een cafetaria. Het ene punt weegt zwaarder dan het andere. Als alle punten zijn geteld dan kan de eindlijst opgemaakt worden. Bekijk de uitslag.
Komt de McRib ooit terug in Nederland?
Komt de McRib ooit terug in Nederland?
De McRib is een legendarische McDonald’s snack. Onder een specifieke groep is het broodje enorm populair. De vraag naar de snack is vergelijkbaar met die naar de Big Tasty. De belangrijkste vraag voor McRib fans is: wanneer is de McRib weer verkrijgbaar? Lees meer.
Is het een burger van Burger King of McDonald's?
Is het een burger van Burger King of McDonald's?
Kunt u het verschil zien tussen een hamburger van Burger King en McDonald's? Dat is lastiger dan het lijkt. Doe mee aan de quiz. We hebben ook een frikandellenquiz op de website geplaatst. Deze quiz is alleen voor de echte frikandellenliefhebber.
Friet op de millimeter
Friet op de millimeter
Friet is een staafje aardappel, gesneden met vierkant of rechthoekig profiel, in lengte variërend van 2 tot 15 cm, in dikte van 3 tot 20mm en bedoeld om samen met vele andere staafjes te worden gebakken in heet frituurvet. Lees meer.
Snacknieuws neemt kijkje in de keuken van McDonald’s
Snacknieuws neemt kijkje in de keuken van McDonald’s
In het kader van transparantie heeft McDonald’s in diverse restaurants de keuken geopend. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en zo alles te weten komen over het gestroomlijnde productieproces, strenge hygiënische eisen en bedrijfsfilosofie van de fastfoodgigant. Natuurlijk moest Snacknieuws daarbij aanwezig zijn. Lees meer.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Copyright © 2016 Snacknieuws, Snacknieuws - www.snack-nieuws.nl 


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp