Copy
View this email in your browser
U ontvang de Snacknieuws nieuwsbrief omdat u niets wilt missen. Daarom sturen we u de leukste en meest gelezen Snacknieuwtjes van afgelopen maand.

Snacknieuws is het grootste onafhankelijke weblog over snacks. Op een grappige, luchtige manier brengen we het laatste nieuws over snacks. Heeft u nog niet genoeg Snacknieuws? Volg ons dan op Twitter, Facebook en LinkedIn.
De leukste en origineelste oranje snacks
Het WK is bijna ten einde. Nederland heeft bovenverwachting goed gepresteerd en het kan allemaal nog mooier worden. Het is dus niet meer dan logisch dat de oranje snacks niet aan te slepen zijn. Bekijk de leukste, lekkerste en origineelste oranje snacks.
Wereldrecord barbecueën staat op 80 uur
Wereldrecord barbecueën staat op 80 uur  
Meer dan 3 dagen achter elkaar stond de Amerikaan Jan Greeff achter de BBQ. Met bloed, vlees en kolen wist de 29-jarige topper een nieuw wereldrecord in de wacht te slepen. Lees meer.
Man wilt alleen hamburgers zoals in de advertentie
Man wilt alleen hamburgers zoals in de advertentie
Hamburgers zien er in een advertentie vaak veel beter uit dan in het echt. De man in het volgende filmpje neemt daar geen genoegen mee. Lees meer.
 
Japanse spelshow: is het gemaakt van chocola of niet?
Is het gemaakt van chocola of niet?
In Japan is er een nieuwe spelshow. Deelnemers moeten raden of een product gemaakt is van chocolade of niet. Is de deurkruk gemaakt van chocola? Of zijn het de schoenen? Lees meer.
Gebakken ei op uw hoofd
Gebakken ei op uw hoofd
Het moet echt niet gekker worden maar in Amerika hebben ze weer wat nieuws en het lijkt een rage te worden onder de “Foodies”: Uw favoriete voedsel op uw lijf tatoeëren. Lees meer.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Copyright © 2014 Snacknieuws, Snacknieuws - www.snack-nieuws.nl 


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp