Copy
Hauge Korn A/S nyhedsbrev
Se denne e-mail i din browser
Share
Tweet
Forward to Friend

Hauge Korn A/S  nyhedsbrev

 

Infomail

I denne mail kan du læse mere om, hvad Hauge Korn A/S kan tilbyde dig, som køber eller sælger af korn. 
 
Vi har oplevet en meget stor interesse for vores nye tiltag på kornmarkedet. Og fra de kunder der indtil nu har handlet med Hauge Korn A/S, har vi kun modtaget særdeles positive tilbagemeldinger. Vi er klar til at formidle 2013 høsten direkte mellem planteavlere og husdyrproducenter. 

 

salg af korn
Vi modtager meget gerne tilmeldinger af byg, hvede, rug, havre og triticale. Selv om du ikke ønsker at sælge på nuværende tidspunkt, vil vi gerne udtage en prøve og få den analyseret. En analyse af dit korn er afgørende for at vi kan fastsætte en pris, som du kan regne med. Så risikerer du ikke, at der efterfølgende er store fradrag på afregningen. 
 
Husk at en tilmelding af korn til salg ved Hauge Korn A/S altid er fuldstændig uforpligtende. Du øger blot din mulighed for at sælge dit korn bedst muligt.   
 
 
køb af korn
Hvis du skal bruge korn i det kommende år, anbefaler vi at du allerede nu, går ind på www.haugekorn.dk og indtaster dine ønsker. Det er helt uforpligtende, og du vil så blive kontaktet, når der er et egnet parti der opfylder dine krav. 
 
økologi
Vi har modtaget flere henvendelser fra landmænd, som efterspørger formidling af økologisk korn. Det er vi naturligvis også interesserede i at tilbyde, og formularerne på hjemmesiden er nu ændret, så der også er mulighed for at vælge økologisk korn. 
 
priser
Hauge Korn A/S fastsætter ingen notering på korn, og vi arbejder heller ikke med at rådgive omkring fremtidig prisudvikling på korn. Men vi kan tilbyde dig en kornhandel, hvor omkostningerne er lavest mulige, samt hurtig og sikker afregning. 
 
 
 
Er du interesseret i at høre mere om Hauge Korn A/S, inden du tilmelder eller bestiller korn, er du meget velkommen til at ringe til Jacob From på tlf. 52 24 25 01 eller skriv til jf@haugekorn.dk
Copyright © 2013 Hauge Korn A/S, All rights reserved.