Copy

Sommarhälsning från Sveriges Konstföreningar

Våren har varit omtumlande, delvis skrämmande och utmanande för oss alla. Coronapandemin satte mycket på sin spets och inställt blev ett ord som vi fick vänja oss att leva med.

Om man ska lyfta fram något positivt så är det att många av oss tvingades att tänka om och försöka utnyttja den digitala tekniken som finns tillgänglig för att träffas och bedriva vår verksamhet. Zoom-möte och videokonferens är två andra ord som vi kommer att minnas från det här året.

Vi på förbundet har under våren haft många digitala-möten med förbundsstyrelsen, samarbetspartners, konstföreningar och distrikt.  Det är erfarenheter och arbetssätt som vi kommer att ta med oss under hösten arbete.

Under augusti återkommer vi med mer information om hur höstens konstbildning kommer att se ut. Det finns en del saker som redan är planerade och bestämda, men vi har också lärt oss under det här året att mycket kan förändras snabbt i dessa coronatider.

Förbundskansliet kommer att ha sommarstängt under perioden den 29 juni-26 juli så vill passa på att önska er alla en riktigt fin och skön sommar och ta väl hand om er.

Mvh
Sveriges Konstföreningar


  
Copyright © 2020 Riksförbundet Sveriges Konstföreningar, All rights reserved.


För information om Sveriges Konstföreningars behandling av dina personuppgifter enligt GDPR se vår hemsida
 https://www.sverigeskonstforeningar.nu/om-oss/gdpr-var-hantering-av-dina-personuppgifter/

 
avsluta din prenumeration    uppdatera dina prenumerationsuppgifter 
Email Marketing Powered by Mailchimp