Copy
NYHETSBREV FRÅN RIKSFÖRBUNDET
I nyhetsbrevet kan du läsa om vår nya hemsida och vår nya grafiska profil. Innan årsskiftet planerar vi också att erbjuda hemsidor till vår anslutna konstföreningar på en ny plattform. Vi tipsar också om en ny säsong av Konst på bio.
NY HEMSIDA OCH GRAFISK PROFIL
Vi har äntligen lanserat en ny hemsida för förbundet och våra distrikt. Vi har även fått en helt ny grafisk profil. Bakom den nya designen står företaget Konst &Teknik i Stockholm. Som du märker behåller vi vår uppskattade virvel i logotypen men har gjort den mer stiliserad och enklare att använda i olika sammanhang.  Den nya grafiska profilen är bättre anpassad för digitala kanaler och i tryck.

En nyhet är att vi har delat upp vår hemsida i en offentlig, öppen del och en lösenordsskyddad medlemsdel. Som medlem i en ansluten konstförening har du tillgång till konstbildningsmaterial, olika handledningar, guider och vår blogg Virveln. Lösenordet till sidorna är: medlem. Dela gärna med dig av lösenordet till konstföreningens styrelse och medlemmar.

Adressen till hemsidan är samma som tidigare: www.sverigeskonstforeningar.nu
VIRVELN VÅR BLOGG
I vår blogg Virveln bevakar vi vad som händer i konstvärlden och ute bland landets konstföreningar. Här kan du läsa reportage, intervjuer, få filmtips och mycket annat. Du hittar bloggen på adress: https://sverigeskonstforeningar.nu/virveln/ Lösenordet är: medlem
HEMSIDOR TILL VÅRA KONSTFÖRENINGAR
Vi kommer under hösten påbörja arbetet med att ta fram en lösning som gör det möjligt för våra medlemmar att få en egen kostnadsfri hemsida på en plattform som drivs av Sveriges Konstföreningar. Före sommaren gjorde vi en enkätundersökning om behovet och önskemål vad en hemsida ska innehålla. Era svar kommer att ligga som grund för de nya hemsidorna..

Företaget Konst &Teknik kommer under hösten att ta fram en lösning som kommer att lanseras vid årsskiftet. Den nya plattformen kommer göra det möjligt att samla alla ideellt anslutna konstföreningar under samma tak.

MEDLEMSRABATT PÅ KONST PÅ BIO
Folkets Hus och Parker presenterar en ny säsong av Konst på bio. Som medlem i Sveriges Konstföreningar får du 10% rabatt på entrén.

Konst på bio visar konstporträtt från berömda museer och gallerier runt om i världen som visas på bio. Filmerna visas på över 1 000 biografer i mer än 30 länder.

För att kunna ta del av erbjudandet ska du säga att du är medlem i en konstförening ansluten till Sveriges Konstföreningar vid biljettköpet.

Följande filmer har premiär under hösten:

Premiär 16 september:
En natt på Louvren: Leonardo da Vinci

Premiär 30 oktober:
Rafael – det unga geniet

Premiär 20 november:
Modigliani – skandalöst geni

Facebook
YouTube
Link
Website
Copyright © 2020 Sveriges Konstföreningar, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp