Copy

 
Om u een extra steuntje in de rug te bieden, sturen wij u een maandelijkse nieuwsbrief. In de nieuwsbrief presenteren wij u de nieuwste trends, ontwikkelingen en tips voor het onderhouden en optimaliseren van uw eigen website. Ook houden wij u hiermee op hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Robiz.nl.
Nieuws vanuit ons kantoor
Robiz.nl verzamelt doppen voor KNGF Geleidehonden. U vraagt zich nu vast af wat een goed doel met deze doppen kan doen? KNGF Geleidehonden krijgt per jaar een vergoeding voor het aantal doppen dat zij verzamelt. De gehele opbrengst hiervan komt ten goede aan de opleiding van geleidehonden. Wij zijn ervan overtuigd dat alle beetjes helpen! Helpt u ook mee? Klik hier voor meer informatie, of lever de doppen in bij ons kantoor aan de Schijfstraat 23 in Oisterwijk.
In februari hebben wij onderstaande blogartikelen voor u gepubliceerd. Natuurlijk kunt u het volledige artikel op onze website bekijken.
Linkpopulariteit
Met linkpopulariteit wordt het aantal links aangeduid welke gericht zijn op een willekeurige pagina van uw website. In dit artikel leest u hoe u de linkpopulariteit van verschillende pagina's binnen uw eigen website kunt verhogen.

Lees meer
Conversieverbetering met geotargeting
Geotargeting is een belangrijke manier om de conversie van uw website te verbeteren. Met geotargeting zet u advertenties uit op basis van de geografische locatie van bezoekers. Lees in dit artikel hoe geotargeting precies in zijn werk gaat.

Lees meer
Veel voorkomende webshop fouten
Ook in 2016 zijn er nog veel webshops die fouten maken waardoor bezoekers afhaken tijdens het aankoopproces. In dit artikel leest u welke webshop fouten vaak voorkomen en hoe deze het beste opgelost kunnen worden. 

Lees meer
Tip van de maand
Bent u tevreden over de basiscontent op uw website? Maar wilt u wel graag via meerdere wegen gevonden worden? Maak dan een blog- of nieuwspagina aan waarop u wekelijks of maandelijks nieuws deelt over uw bedrijf en de sector waarin u zich bevindt, of creëer nieuwe landingspagina's over de onderwerpen waarvan de zoekresultaten hoog zijn binnen uw doelgroep. Bekijk onze blog om inspiratie op te doen.
Google gebruikt meer dan 200 factoren om uw website te beoordelen. In deze eerste nieuwsbrief richten wij ons op zoekwoorden en ontvangt u de eerste 4 factoren waar u op moet letten om uw website te laten stijgen in de meest gebruikte zoekmachine.
Paginatitel
Laat de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden ook daadwerkelijk terugkomen in uw pagina titel. Vermeld deze wanneer mogelijk vooraan in de titel
Pagina beschrijving
Ook in de pagina beschrijving dienen al uw zoekwoorden opgenomen te worden. Probeer uw beschrijving tussen de 140 en 160 tekens te houden.
Zoekwoorden in H-tags
Niet alleen in de hoofdtitels en uw pagina beschrijvingen horen uw zoekwoorden te worden vermeld. Ook in de subtitels dienen deze zoekwoorden te worden opgenomen. Hanteert u over heel uw website H3 tags? Dan zijn deze voor Google net zo sterk als H1 tags.
Zoekwoorden in tekst
Zoekwoorden mogen absoluut niet ontbreken in een tekst. Zorg er daarom voor dat een zoekwoord minstens 1 keer bovenaan, 1 keer middenin en 1 keer onderaan in de tekst wordt opgenomen. Laat u een zoekwoord te vaak terugkomen? Dan kan Google u hier negatief op beoordelen.
Robiz.nl      Schijfstraat 23     5061 KA Oisterwijk     (T) 013-4 700 700      (W) http://www.robiz.nl     (E) info@robiz.nl