Copy
Beste <<First Name>> wij gaan trouwen!

NieuweProefStoomPlaats-NDSM

Deze ontmoetingsplek van staal speelde het afgelopen jaar de hoofdrol in tal van theatrale "beladen" Convoi-gebeurtenissen, rondom het thema vuur, waar vele kunstenaars van de NDSMwerf aan meewerkten. Zo waren dierbare overledenen een Nacht met ons bij het kaarsjesaltaar, verkleumde thuislozen in de kerstnacht, nieuwjaarswensen vuurden de hemel in, en op doodgewone dagen was er de doe-het-lekker-zelf BBQ. Met de start van de omvangrijke renovatiewerkzaamheden van de hellingen sluit Convoi dit jaar van verbindings-experimenten af, waarvan een prachtig kunst-fotoboek als tastbaar naslagwerk in de maak is. Convoi gaat zich concentreren op het verder ontwikkelen van de 2 pareltjes uit deze reeks, waarover hieronder meer.
Juist omdat het droogdok de komende jaren niet openbaar toegankelijk is, doopt Convoi het Vuureiland om tot:
 

Trouweiland@NDSM

Convoi wordt theatrale weddingplanner met een roestig NDSM-rafelrandje!
Stap in Convoi's huwelijksbootje en zeg JA tegen elkaar op het Trouweiland. De officiële ceremonie vindt plaats in een glazen huisje, dat het bruidspaar, de getuigen, de beëdigden en de trouwkaars beschermt tegen weer en wind. De genodigden staan uiteraard op gepaste afstand aan de waterlijn!
Naast het voltrekken van de rechtsgeldige handeling maakt Convoi speciaal op maat de ceremonie, met alles erop en eraan.  Alle diensten en producten worden op zeer bijzondere wijze door kunstenaars verzorgd.
Heb je trouwplannen?  We hebben op 29 mei een bijzondere moment beschikbaar temidden van het Hemeltjelief-festival; jouw feest is al in volle voorbereiding!


Tijdens de "24 H van Noord" op 26+27 oktober 2013 hielden we al een geslaagde trouw-proeve, alwaar enkele officiele huwelijken zijn bezegeld op onorthodoxe wijze.
Tijdens de nachtelijke trouwmaraton zijn velen in het onecht met elkaar verbonden, en haalden we hiermee het NOS-journaal

 

Nacht van de Doden@NDSM

Op 1-11-2013 vond de 2e editie plaats, waarbij ditmaal ruim 70 kunstenaars werk bijdroegen aan een louterend theatraal samenzijn, waar eenieder overgezet werd door de veerman om een kaarsje te branden ter nagedachtenis aan dierbare overledenen. Met deze Nacht sluit Convoi haar jaar gevuld met  bijzondere happenings af. We editen nu het prachtige filmmateriaal, en hebben al een klein voorproefje. De Nacht van de Doden zal een jaarlijks terugkerende gebeurtenis zijn, en we zijn dan al druk bezig met de voorbereidingen voor aanstaande 1 november 2014. Zet deze datum alvast in je agenda!
Facebook
Facebook
Website
Website
Share
Forward to Friend
+1
Share
Tweet
Copyright © *|2014|* *|Convoi Exceptionnel|*, All rights reserved.
*|Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat in je in ons contactbestand zit|* U ontvangt deze mail omdat u medewerker bent van de Nacht van de Doden.

Our mailing address is:
*|stichting Convoi Exceptionnel
TT. Neveritaweg 19a-11
1033WB Amsterdam
hetty@convoiexceptionnel.nl /  info@trouweiland.nl|*

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp