Copy
 

Nyhedsbrev marts 2020

Seneste nyt fra Tick Cad...

Vigtige ændringer til Autodesk multi-user subscriptions og maintenance planer, tips til Inventor, online kurser og meget andet, kan du læse om i dette nyhedsbrev.

Udfasning af multi-user subscriptions 

I løbet af det næste år vil Autodesk konvertere eksisterende multi-user licenser til named users. I den forbindelse vil der komme en række kampagner, hvor multi-user licenser kan indbyttes 1:2 til single-users.
Konverteringen sker i forbindelse med kontraktforlængelse, hvor vi er klar til at rådgive dig omkring mulighederne for din installation. 

Autodesk kampagne

Gældende indtil 24. april 2020

Har du en Autodesk licens i R14 - R2019 uden aktiv maintenance, kan du spare op 25% på 1 eller 3 årig subscriptions på Industry Collections og de fleste individuelle produkter. Kontakt os for tilbud på din løsning
 

Udnyt tiden optimalt med online undervisning! 

Har I medarbejdere, der ufrivilligt må arbejde hjemme?
Så kontakt os for et målrettet kompetanceløft. Uanset om du vil have seneste viden om Frame Generator, et brush-up på Bluebeam eller hvordan var det lige .. det var med Content Center, så er vi klar med et online kursus, hvor du vil modtage en optagelse af sessionen bagefter. Pris i marts kun kr. 1995,- ex. moms for 2 x 45 minutter.
Ja tak, ring mig op

Invitation til Inventor release og ERFA

Sæt X i kalenderen. 
Kom med til årets Inventor lancering, hvor du på en række seminarer i hele landet, vil få præsenteret alle de væsentligste nyheder i  samt deltage i faglig sparring med dine branche-kollegaer. Se datoer og lokationer

Mangler modellen?

Ved Tick Cad understøtter vi mange processer inden for industrien.
 
En af dem er scanning af emner, hvor vi kan levere CAD modeller af jeres emner.  EJV Tooling A/S, der blandt andet leverer værktøjer til dybtræk, fik scannet stellet til en trillebør. Se hvordan EJV Tooling fik løst opgaven
 

Fully constrained?

Få overblik over dine constraints i Inventor.
Klik på ikonet "Show All Degrees of Freedom", som du finder i den nederste menulinje.

Spar tid med Inventor shortcuts

Kender du Inventors shortcuts? Når du bruger genvejstasterne, aflastes musklerne i "musehånden", og du kommer hurtigere videre med dit arbejde. Download oversigt over alle Inventor shortcuts her.
 

Nyt ansigt hos Tick Cad - Teddy Graakjær

Teddy har siden december været en del af Tick Cads tekniske team.

Her bidrager han med 14 års erfaring inden for primært Inventor, AutoCAD og Vault. Du vil blandt andet kunne møde Teddy når du kontakter support, hvor han er klar til at hjælpe dig med installation og problemløsning. 

Tick Tool 

Gik du glip af det seneste nyhedsbrev fra december? Se de seneste opdateringer og hvordan flere dokumentsæt udskrives med ét klik. Læs mere her Tick Tool december nyhedsbrev  
Vi gør det nemt, at få den rette løsning
Med venlig hilsen 
Tick Cad
Sverigesvej 19 - 8700 Horsens - +45 72 118 184 - www.tickcad.dk 
Website
LinkedIn
YouTube
Facebook Tick Cad Denmark
Copyright © 2020 Tick Cad, All rights reserved. 


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.